Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Meetup bij We are you

Testen van processen in applicaties en websites is tijdrovend werk

Blokkeer je agenda op donderdagavond 27 juni: want dan zal We are you je voorzien van 3 interessante talks tijdens deze meetup in hartje Rotterdam.

Dit event is gratis en We are you zorgt uiteraard voor een goede maaltijd en lekkere drankjes.

Programma

  • 17:15 · Inloop (met food and drinks)
  • 18:00 · Introductie en welkomstwoord
  • 18:10 · Jeroen Landsman - Voorkom bugs bij live deployments met automatisch end-to-end testen
  • 18:30 · Danny Arntz - Visueel regressie testen, wat, waarom en hoe?
  • 18:50 · Pauze - cocktails
  • 19:20 · Lars van Tulden - Morgen meetbaar beter werk leveren
  • 19:40 · 21:30 Borrel met dj

Over We are you

We are you is een digital agency met meer dan 400 professionals. We zijn ontstaan uit een krachtenbundeling van 5 toonaangevende digital agencies: Colours, Mangrove, Redhotminute, Virtual Affairs en Estate Digital. Sinds 4 maart werken deze bedrijven verder als één merk: We are you. Dit event wordt georganiseerd bij We are you Rotterdam (wat je misschien kent als het vroegere 'Mangrove').

Jeroen Landsman - Voorkom bugs bij live deployments met automatisch end-to-end testen

Testen van processen in applicaties en websites is tijdrovend werk. Omdat het een iteratief proces is met steeds dezelfde handelingen is dit goed te automatiseren. Gebruikmakend van Cypress leg ik je in mijn talk de basics uit van automatisch end-to-end testen. Na afloop kun je zelf end-to-end tests opzetten en stappen zetten in het verhogen van het continu werkend houden van je code. Dit met als resultaat een team dat beter grip houdt op wat deze ontwikkelt, een tevreden klant en het belangrijkste: een tevreden eindgebruiker.

Danny Arntz - Visueel regressie testen, wat, waarom en hoe?

Visueel regressie testen wordt steeds vaker ingezet in teams. Voor sommige al bekend gebied, voor anderen nog niet. Ik ga jullie meenemen in het proces wat ik doorlopen heb. Aan het eind van mijn talk weet je wat het is, waarom je het zou inzetten en is dit een opstap naar hoe je zoiets opzet.

Lars van Tulden - Morgen meetbaar beter werk leveren

De features die je gisteren hebt ontwikkeld, morgen aantoonbaar beter maken, dat vind ik gaaf! Performance optimalisatie, maar dan net even anders. Met de rol van een conversie-specialist in een agile team worden de prestaties van de features ineens ontzettend zichtbaar. En dat biedt heel erg veel kansen. Ik geef in deze talk de inzichten hoe gedragsdata en user feedback je werk nog beter kan maken. Hoe help jij mij en hoe help ik jou? Deze avond is win/win!

Locatie

We are you Rotterdam
Schiekade 189, 6e verdieping (Schieblock)
3013 BR, Rotterdam

Meld je aan voor de meetup bij We are you op donderdag 27 juni 2019

Ik kom met

(Verborgen ter bescherming van de privacy van de deelnemers)