Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

30% korting op jsDay in Verona

En weer een leuk voordeeltje voor Fronteers-leden die JavaScript een mooie taal vinden en graag eens een keer naar Verona willen: we hebben niet minder dan 30% korting in de wacht gesleept voor jsDay 2012.

Dit tweedaags congres, 16 en 17 mei aanstaande, richt zich exclusief op JavaScript. Het programma voor dit jaar is nog niet bekend, maar dat van vorig jaar ziet er goed uit. En voor de prijs hoef je het niet te laten: €175, en dat is nog exclusief de Fronteers-korting.

Wil je gebruik maken van deze korting, neem dan even contact op met de ledenadministratie. Zoals gebruikelijk geldt de korting uitsluitend voor diegenen die op dit moment lid zijn.

Reacties

1 Pascal Strijbos op 07-03-2012 om 13:18 uur:
Zijn er mensen die hierheen gaan / willen?
2 Sander v. L. op 07-03-2012 om 13:32 uur:
Ik zit er over te denken; zeker de combinatie met php maakt het voor mij interessant. Het is nog wel een grote vraag of timing uitkomt, dus als ik ga, dan besluit ik dat waarschijnlijk pas op een vrij laat tijdstip.
3 Tom Cool op 23-04-2012 om 14:15 uur:
Heb ik net geboekt, zie ik dat er een ledenkorting is :( Maar goed, de baas betaald.
Plaats een reactie