Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Bijeenkomst bij WHITE op 30 augustus 2012

Op donderdag 30 augustus 2012 is Fronteers te gast bij WHITE in Valkenswaard. Er zijn twee presentaties voorzien.

Het programma is als volgt:

  • 18.30 inloop
  • 19.30 Stijn Janssen over Front-end style guides
  • 20.30 korte pauze
  • 20.45 Ludo Beumer en Jeroen Smits over Facebook versus corporate website
  • 21.45 borrelen

Stijn Janssen over Front-end style guides

Zoals ontwerpers gebruik maken van een huiststijl tijdens het ontwerpen en back-end ontwikkelaars gebruik maken coding standards voor hun code kunnen front-end ontwikkelaars gebruik maken van een style guide. De front-end style guide. Maar wat kan je hier in terugvinden? En hoe kan je het gebruiken binnen een bedrijf?

Ludo Beumer en Jeroen Smits over Facebook versus corporate website

Coca Cola heeft 44 miljoen fans op Facebook versus 270 duizend bezoekers per maand op hun website… Gaat de corporate website plaats maken voor de Facebook pagina? Feit is dat Facebook niet meer weg te denken is in de communicatie mix van bedrijven. Wat zijn de “do’s and dont’s” op Facebook? Hoe ver kun je gaan? Ludo en Jeroen bespreken enkele geslaagde en minder geslaagde cases.

Waar?

Deze bijeenkomst vindt plaats bij WHITE in Valkenswaard. Parallelweg Oost 23. 5555 XA Valkenswaard. Zoals gebruikelijk is de bijeenkomst gratis bij te wonen door zowel leden als niet-leden. Wel is gewenst dat je doorgeeft dat je komt via het formulier op de bijeenkomstpagina.

Plaats een reactie