Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Solentum (Joure)

 • Geplaatst op: 16-09-2018

Solentum

Amazon Web Services, Appsync(GraphQL) Lambda, DynamoDB, Angular 5 SPA
Standplaats: Joure

In het kort: Wij zijn op zoek naar een Front-end Developer.

Wij zijn Solentum: een techbedrijf dat innovatieve oplossingen ontwikkelt ten behoeve van de Agri en Food Industrie. We zijn jong, ambitieus en snelgroeiend. Om de vraag naar onze producten aan te kunnen, zoeken we een Software Developer, met focus op front-end development, die met ons mee-ontwikkelt.

Iemand die voor kwaliteit gaat, zelfstandigheid zoekt en niet bang is buiten de lijntjes te kleuren. Sta jij stevig genoeg in je schoenen om jouw collega's te overtuigen van jouw oplossingen? Heb jij de kwaliteiten die hiervoor nodig zijn?

Wat je gaat doen:

 • Je bent verantwoordelijk voor alle front-end activiteiten, waarbij we jou veel vrijheid geven.
 • We verwachten jouw input voor onze website, BI-portal en mobile apps.
 • Je zal ook met externe opdrachtgevers afstemming hebben, dat vraagt om het helder kunnen verwoorden (in Nederlands en Engels) van je visie.
 • Je hebt interesse in wat er in de back-end gebeurt en je denkt daarom ook hier over mee en waar nodig bouw je mee.
 • Je reist af en toe naar klanten binnen heel Europa om klantbehoeften en ervaringen in kaart te brengen.

Je werkt daarnaast aan de ontwikkeling van software die:

 • wereldwijd wordt gebruikt in de voedselproductieketen;
 • informatie overbrengt naar onze klanten;
 • data-gedreven is en daarmee de basis vormt voor big data-analyses.

Word jij als developer graag betrokken bij de gehele productontwikkelingsstrategie? Vind je het belangrijk om met korte lijnen naar de gebruikers van je oplossingen te werken? Houd je ervan om verantwoordelijkheid te nemen en buiten de lijntjes te kleuren? We gaan graag met je in gesprek om meer te vertellen over wat deze baan jou kan brengen!

Ontmoet (een deel van) het team:

Sander Software Engineer: "Ik zoek een collega-developer; iemand die het leuk vindt om buiten de lijntjes te kleuren. Nieuwe paden ontdekken binnen een bewegelijke architectuur. Binnen Solentum werken we volgens een cloud first strategy waarbij wij een serverless architectuur hebben neergezet. Als cloudpartner is gekozen voor Amazon Web Services(AWS) en de daarbij behorende services. Denk hierbij aan een serverless back-end op basis van Appsync(GraphQL) Lambda en data in DynamoDB. Voor onze deployments maken wij gebruik van het Serverless framework. Onze front-end bestaat nu uit een Angular 5 SPA op basis van het Clarity design system."

Wat we vragen:

 • Mbo-/hbo-niveau.
 • Min. 3 jaar werkervaring als software developer.
 • Zelfstandigheid, maar ook teamspirit.
 • Flexibiliteit.

Wat we bieden:

 • Een jong en dynamisch team.
 • Zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden (vakantiedagen, pensioen, etc.).
 • Opleidingsmogelijkheden.
 • Een laptop en mobiele telefoon.
 • Oh.. en een marktconform salaris natuurlijk.

Meer over Solentum

Solentum zit als bedrijf in de fase van startup naar scale-up. Dat betekent dat er veel dynamiek zit in jouw baan. Nog lang niet alles is 'ingekleurd'; sterker nog, dat is niet ons streven. Ons streven is te blijven verkennen.

We groeien snel, want er is veel vraag naar de oplossingen die onze producten bieden voor onze klanten. Ons team zal daarom in de komende jaren verder groeien.

Dat kwaliteit voorop staat, is logisch gezien de klanten waarmee we werken. Die verwachten niet anders dan dat. Onze klanten variëren van groot (multinationals) tot klein; dit is afhankelijk van het Solentum-product waarmee ze werken. Langdurige samenwerking met onze klanten is waar onze producten op worden ontwikkeld. We ontwikkelen onze producten daarom met de grootste zorg voor stabiliteit, schaalbaarheid en flexibiliteit. Informatie over ons productaanbod vind je op www.solentum.com.

Om dit te bereiken, bieden we jou een omgeving waarin je veel vrijheid krijgt om je eigen middelen en technieken te kiezen, waarvan jij denkt dat ze het beste bij onze producten en strategie passen. We vertellen je niet hoe je moet werken; jij overtuigt ons van jouw visie!

Geïnteresseerd?

Solliciteer via het online sollicitatieformulier voor 1 oktober 2018.

Voor vragen kun je ons op de volgende manier bereiken:

Technische zaken: Sander Meijerman, Senior Software Developer via telefoonnummers +31 (0)513 489 999 of +31 (0)682 274 416. Of mail naar: sander.meijerman@solentum.com.
Functiepakket: Antti Hintikka, Managing Director via telefoonnummers +31 (0)513 489 999 of +31 (0)622 744 730. Of mail naar: antti.hintikka@solentum.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.