Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature MeteorJS developer bij Helixers (‘s-Hertogenbosch)

  • Geplaatst op: 22-02-2020

Helixers

32 - 40 uur / wk | MeteorJS, BlazeJS | €2500 - €3250 bruto p/m | ‘s-Hertogenbosch, vlakbij het station

Als software developer bij Helixers help jij anderen hun talenten en potentieel te benutten door mee te bouwen aan onze SAAS oplossing. Onze web-based software zorgt ervoor dat we persoonlijke groei en ontwikkeling aan de gang krijgen en, misschien nog wel belangrijker, aan de gang houden.

Helixers bestaat sinds begin 2018 en is een jonge ambitieuze start-up die werknemers, leidinggevenden en werkgevers ondersteunt bij het inhoud-, richting- en vormgeven van persoonlijke ontwikkeling. Dit doen we door het maken van een slimme oplossing op het raakvlak van psychologie, IT en HRM. Ter uitbreiding van het team zijn we op zoek naar een software developer die het leuk vindt om een wezenlijke bijdrage te leveren aan persoonlijke ontwikkeling, groei en duurzame inzetbaarheid van de werknemers van onze klanten.

Jouw bijdrage hierin is het:

  • Programmeren aan bestaande features, issues en bugs
  • Ontwerpen en programmeren van nieuwe architectuur, modules en features
  • Ontwikkelen en doorvoeren van UI/UX verbeteringen

Onze SAAS oplossing, die wij in-house ontwikkelen in MeteorJS, staat nog in de kinderschoenen. Voor Helixers is het van groot belang dat er goed wordt nagedacht over de technische invulling. Hierbij zijn schaalbaarheid, snelle ontwikkeling en gebruiksgemak belangrijke kernpunten.
De komende tijd gaan wij ons samen met jou richten op het verder uitbouwen van onze online assessment omgeving, het ontwikkelen van een datumprikker, een dashboard voor zowel gebruikers als onszelf en het opzetten en vullen van een database met verschillende ontwikkelmethoden en producten.

Wij vinden persoonlijke ontwikkeling en groei vanzelfsprekend erg belangrijk en bieden, naast het salaris en 25 vakantiedagen, de kansen, mogelijkheden en persoonlijke ondersteuning om je talenten verder te ontwikkelen.

Kan jij overweg met MeteorJS, BlazeJS, Jquery, Git en Scrum? En word jij blij van kortcyclische ontwikkelingen in een klein creatief team, dan ben jij misschien wel onze nieuwe analytische software ontwikkelaar.

Ervaar wat wij doen en solliciteer direct door onze online assessment (30 - 45 minuten) te doorlopen. We nemen daarna binnen een paar dagen contact met je op.

Solliciteer nu