Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Van Ons (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 02-03-2020

Van Ons

ES6 kent geen geheimen voor je. Je voegt nog even een extra animatie toe om de website nóg vetter te maken. Korte laadtijden en goede UX zijn heilig. En je neemt geen genoegen met sites die niet geoptimaliseerd zijn voor mobiel.

Samen met je gedreven, gezellige en knetterslimme collega’s werk je vanuit ons kantoor in Amsterdam aan de vetste cases voor de mooiste merken. Jouw focus ligt op front-end en je bent dus een belangrijke schakel in de projecten die we afleveren voor onze klanten. Jouw werk gaat de wereld over dus dat moet er superstrak uitzien. Als we het goed doen, vallen we met ons werk ook in de prijzen, zoals bijvoorbeeld met SaarMagazine die bij de Mercurs werd uitgeroepen tot “Lancering van het Jaar”.

Van Ons werkt rechtstreeks voor opdrachtgevers, maar we werken ook veel samen met marketing- en reclamebureau’s in Nederland en daarbuiten. Onze uitdaging? De beste technische oplossing zoeken én implementeren voor de vraag van de klant.

Rol en competenties

 • Je communiceert helder in woord en schrift. (Nederlandstalig)
 • Je bent betrokken bij alles waar HTML, CSS en JS aan te pas komen.
 • Je werkt met SCSS in Foundation of Bootstrap, kunt overweg met Webpack/Gulp.
 • Je bent goed thuis in verschillende libraries en talen. Daar zijn er natuurlijk nogal veel van en elke front-ender gebruikt weer andere. Je bent in elk geval goed met ES6. En verder horen we graag van jou wat je goed kan. Bijvoorbeeld Angular, React, Vue etc.
 • Je houdt je aan strict coding standaarden.
 • Je snapt hoe je een website pixel perfect kunt krijgen, ook op mobiel (responsive).
 • HBO/WO diploma.
 • Je hebt minimaal drie/vijf jaar aantoonbare bureau-ervaring.
 • Ervaring met WordPress of Laravel is een pre

Wat wij je bieden

 • Salarisindicatie: €3500 (afhankelijk van leeftijd en ervaring) dat ieder jaar mooi doorgroeit
 • Vergoeding voor de sportschool bij ons om de hoek
 • €1000 per jaar te besteden aan cursussen en workshops, voor verdere professionele of persoonlijke ontwikkeling
 • Gratis entree voor seminars, congressen en events naar keuze
 • MacbookPro van de zaak
 • 100% reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen
 • Pensioenregeling
 • Voor aanstaande papa’s: twee weken 100% betaald verlof
 • Cowlabs: tijd om te werken aan prototypes naar keuze en nieuwe technieken
 • Georganiseerde lunch op di-wo-do

Waarom je nu moet reageren

In ruil voor de mooie dingen die je aflevert bieden we je een plek bij misschien wel het leukste en gezelligste internetbureau van Amsterdam. Je gaat sowieso mee op ons teamuitje komend voorjaar naar WordCamp Europe Porto (2020) doe je mee met lasergamen, karten, poolen, bowlen, sushi eten, Italiaans eten, vrijdagmiddagsnacks eten, tafelvoetballen, bootje varen, met de superstreched Hummer naar een vakantiepark in Zeeland, Sherlocked 1, Sherlocked 2 en alle andere hutje-op-de-hei-sessies. En je krijgt ruim baan om nieuwe dingen te doen in onze “Cowlabs” waarin je aan een zelfbedacht prototype werkt waarbij een nieuwe techniek wordt gebruikt die jij de moeite waard vindt. Hebben we je interesse? Jeffrey komt graag met je in contact op info@van-ons.nl!