Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Full-Stack Medior PHP Developer bij Flinders (Zaandam)

 • Geplaatst op: 22-03-2020

Flinders

Hou jij van empirische processen en kijk je altijd naar mogelijke groei en/of procesverbetering? Is AGILE is voor jou geen vreemde manier van werken en krijg je er energie van om mensen verder te helpen met jouw kennis? Lees dan snel verder…

Ons SCRUM team is jong en divers waar Engels de voertaal is. Er is veel ruimte voor groei en voor kennisdeling binnen het team. Als e-commerce bedrijf staat het SCRUM team in dienst van de organisatie. Je zult dus direct jouw output als resultaat kunnen zien én zit dicht op de interne klant. Daarnaast zul je de junior developers verder helpen door jouw kennis en ervaring te delen.

Wat ga je doen?

 • Je bent continu bezig met de doorontwikkeling van ons platform en de ontwikkeling van nieuwe maatwerkapplicaties (PHP);
 • Je bent verantwoordelijk voor projecten met veel diversiteit die ruimte bieden voor persoonlijke groei;
 • Je draagt bij aan een betrouwbare ICT-planning en aan de realisatie hiervan;
 • Je hebt de ambitie om samen met het team jezelf en de organisatie te verbeteren.

Wat vragen we van je?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • 3-5 jaar relevante werkervaring, Magento, PHP, CSS, Laravel en MySQL
 • Willen werken met SCRUM
 • Communicatief vaardig en gedreven
 • Sterk verantwoordelijkheidsgevoel
 • Affiniteit met e-commerce
 • Woonachtig in de omgeving Amsterdam of Zaandam
 • Bereid om te groeien en leren, waarbij je wel om jezelf kunt blijven lachen

Wat krijg je van ons?

 • 40-urige werkweek
 • 25 vakantiedagen
 • Ruimte en aandacht voor persoonlijke ontwikkeling
 • Deelname aan Pensioenfonds Detailhandel
 • Enthousiaste, sociale collega’s
 • Flexibiliteit in hoe je je werkdag indeelt
 • Een salaris van maximaal €3.500 per maand (afhankelijk van kennis en ervaring)

Zo ziet een willekeurige werkdag eruit

Ochtend

Je dag begint uiterlijk om 09:30 want dan is heb je de DAILY SCRUM, je neemt met het team de voortgang door en plant de komende 24uur. Direct aansluitend heb je overleg met de Product Owner of met een Business Owner voor urgente en lopende zaken.

Middag

Tot 13:00 ben je bezig met userStories en met het helpen van je junior collega’s. Daarna lunchen we samen en maken een buiten een wandeling (als het weer het toelaat). Na de lunch is er refinement en bekijken we de komende UserStories. Om een frisse blik te houden verander je van plek en neem je even plaats op de bank in onze zithoek.

Tussendoor gooi je een paar foute songs in onze playlist en lachen we met ze allen om wat er nu weer voorbij komt of heb je een gesprek met iemand die onze snoep pot komt plunderen op de afdeling.

Waarom Flinders?

Flinders heeft een jong en super gemotiveerd team. Samen met deze groep enthousiaste collega’s maken we elk jaar een enorme groei door dat wordt gevierd met legendarische feestjes. Je komt te werken in een inspirerende omgeving waarin je de mogelijkheid krijgt om jezelf te ontwikkelen. Ondertussen is Flinders een woonwinkel met meer dan 36.000 meubels, designlampen en woonaccessoires en prachtige merken zoals HAY en Fermob. en jij profiteert van aantrekkelijke kortingen hierop. Er worden meerdere feestjes en vrijdagmiddagborrels georganiseerd.

Neem contact op

Voel jij je aangesproken door deze vacature? Wil jij werken tussen gepassioneerde en enthousiaste collega’s en voor de beste designwinkel van Nederland? Neem dan nu contact op! CV en motivatie kun je sturen naar Serge Barnhoorn, Manager ICT & Development, serge.barnhoorn@flinders.nl of telefoon: 020 – 3030 630.