Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature App Developer (react-native) bij Hubper (Nijmegen)

  • Geplaatst op: 29-06-2020

Hubper

We zijn op zoek naar een front-end developer die in react-native de vetste nieuwe functionaliteiten gaat bouwen en dedicated aan onze app werkt.

We zoeken een dedicated app developer!

We hebben nog grootse plannen met Hubper en om deze dromen waar te maken zijn we op zoek naar een nieuwe frontend developer, speciaal voor onze app.

Hubper heeft naast het web platform een app op iOS & Android die jou helpt slimmer te leren, waar en wanneer je maar wilt. We zoeken nu een dedicated app developer die vanuit ons frontend team aan de slag gaat om onze app verder door te ontwikkelen en alle nieuwe features gaat ontwikkelen.

We hebben een aantal dingen die voor ons belangrijk zijn op een rij gezet:

  • Je hebt ervaring met React & React Native.
  • Je hebt ervaring met Typescript.
  • Wij werken o.a. met Storybook, Jest, GraphQL / MobX / zustand & functioneel programmeren. Het is tof als je hier al ervaring mee hebt, maar anders helpen we je snel op weg ;)
  • Vanuit het frontend team werk je nauw samen met onze designers. Zij werken in Sketch en Framer. Met het development team werken we met Jira waarin we onze sprints plannen en bijhouden. Verder werken we met continuous integration via Git, Jenkins & Nexus.
  • Zelfstandig werken en eigen verantwoordelijkheid voor je resultaat is bij ons belangrijk.
  • We hebben een heel tof kantoor in Nijmegen, maar het is ook mogelijk om een groot deel remote / vanuit huis te werken.

We willen mensen beter laten leren

En daarom zijn we Hubper begonnen. We zijn er namelijk van overtuigd dat online leren slimmer en laagdrempeliger kan. Afgelopen jaren zijn we aan de slag gegaan met het realiseren van deze missie en met succes; inmiddels leren meer dan 100 bedrijven in Nederland met Hubper. We hebben nog grootse plannen voor ons platform en daarom zijn we op zoek naar een nieuwe front-end developer.

We zijn enthousiast over wat we doen

Als sinds de eerste dag dat onze founders de eerste woorden van het plan op papier zetten raken we niet uitgepraat over wat we doen. Het hele team is enthousiast over waar we mee bezig zijn, welke technieken we gebruiken, hoe ons design eruit ziet en wat de volgende verbeteringen zijn aan Hubper. We vinden het tof wat we doen & zijn er ook best goed in.

We zijn een jong, klein team

Hubper is nog maar jong en we zijn een klein team. We zijn afgelopen tijd flink gegroeid (van 2 naar 17) en zullen dat komend jaar ook weer doen. Er gebeurt veel bij Hubper, we werken veel samen en iedereen heeft directe impact op wat we doen.

We helpen mensen slimmer te leren

Dit is misschien wel het mooiste; we helpen mensen slimmer te leren. We zijn nog maar net begonnen en hebben nog veel plannen hoe we het leren nog slimmer & laagdrempeliger kunnen maken.

Ben jij net zo enthousiast als wij? Solliciteer dan direct!