Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Frontend Developer bij Peppered (Rotterdam)

  • Geplaatst op: 15-03-2021

Peppered

Vanwege de groei van de organisatie is Peppered op zoek naar een Frontend developer.

Als frontend developer lever je een grote bijdrage aan de ontwikkeling van ons product. Samen met het developmentteam - bestaande uit 1 frontend en 5 backend developers - zorg je voor de doorontwikkeling van het systeem en de toepassing van nieuwe ontwikkelingen bij onze klanten in de culturele sector.

Je schakelt tussen designbureau’s van klanten en de backend developers, en je bent de sparring partner voor de experts van Peppered, die de implementatie en ondersteuning aan de klanten bieden. Deze functie vraagt daarom een grote mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid.

Je hebt bij Peppered de mogelijkheid om je expertise in te zetten voor alle uithoeken van ons platform: van de website tot de narrowcasting, van de mailing-module tot het dashboard.

We zijn - kortom - op zoek naar een senior frontend developer, of iemand die van plan is dat heel snel te worden..

Wat meer over het werk...

Bij Peppered spring je niet van het ene project naar het andere. In de 21 jaar dat Peppered bestaat, hebben we een brede en veelzijdige applicatie gebouwd, waarmee organisaties zoals theaters, orkesten, concertgebouwen hun online omgeving professioneel kunnen inrichten.

De uitdaging van het werk hem zit in het verenigen van al die mogelijkheden in één coherent systeem. We ontwikkelen dus ook geen websites, maar leveren de componenten af om die hoogwaardig, efficiënt en duurzaam te ontwikkelen.

Design en aandacht voor kwaliteit zijn daarin onmisbaar, om de gebruiker in staat te stellen websites te maken met beauty ánd brains.

We zoeken dus meer een applicatie- dan een websiteontwikkelaar, iemand die energie haalt uit het bouwen en doorontwikkelen van één centraal product en daarbinnen de veelzijdigheid niet schuwt: van lettertypes fine-tunen en slideshows stylen, de frontend van API-integraties met betaalsystemen, tot onze interne tooling.

Er is veel ruimte om zelf richting te geven aan hoe onze frontend code werkt en dat nog verder te moderniseren.

Profiel

We vragen ervaring met het bouwen van webapplicaties, met PHP, JS, natuurlijk HTML, CSS (SCSS/LESS), template-talen zoals Smarty/Twig. Kennis van TypeScript en Vue zijn een pré. Ervaring met Git is vereist, affiniteit met Linux en command line tools zijn een pré.

Waarom kiezen voor Peppered?

Peppered is een snelgroeiende scale-up, met een boeiend perspectief om internationaal verder te groeien. Actief en gespecialiseerd in één van de mooiste sectoren: de cultuur (theater, kunst, muziek, film) kom je bij de leukste organisaties en ontmoet je de meest inspirerende mensen, die vanuit diverse achtergronden hetzelfde delen: de liefde voor cultuur en de waarde die kunst kan hebben in een samenleving.

De passie voor online en marketing, en de toepassing daarvan voor het mooie eindproduct, waarmee dagelijks duizenden mensen in meerdere landen hun weg naar cultuur weten te vinden, maakt Peppered een inspirerende, professionele omgeving (zonder stropdassen).

Peppered is de ontwikkelaar en leverancier van hét hoogwaardige website- en mailplatform voor de culturele sector.

We ontwikkelen de meest krachtige software, met het specifieke karakter van de cultuursector als leidraad. Door de ruime ervaring (21 jaar) als leverancier in de sector en als partner in tal van onderzoekstrajecten met universiteiten en hogescholen, zorgen we bij onze klanten voor de juiste kennis om de nieuwste en meest krachtige technieken toe te passen, en zo de strategische doelstellingen op het vlak van publieksbereik en marketing, te overtreffen.

Het SaaS-model (software as a service) van Peppered, waarin we met alle klanten één centraal framework delen en zo collectief méér bereiken, is uniek in de wereld. Door wat we in de thuislanden Nederland en België hebben bereikt, vangen we inmiddels internationaal de aandacht.

Solliciteer nu