Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Software developer bij Infi (Utrecht)

  • Geplaatst op: 05-04-2021

Infi

Bij Infi kom je thuis als je, net als wij, warmloopt voor het ontwikkelen van mooie software en slimme oplossingen. Dit doen we dagelijks in hechte agile teams. We werken voor snelgroeiende klanten die 100% draaien op techniek die wij voor hen bouwen. Daarop selecteren wij onze opdrachtgevers: IT moet in de kern van hun organisatie zitten. Zo zorgen wij ervoor dat elke regel code die wij tikken ook écht verschil maakt. En dat voelt goed.

Hoe je bij ons verschil maakt

Je gaat als developer binnen één van onze zeven klantteams ontwikkelen aan een (meestal door ons opgezet) systeem. Je werkt voor scale-ups zoals NLZIET, iChoosr en Picnic. Óf juist voor een volledig autonoom team in een grotere organisatie. Spannend, want de keuzes die jij maakt, maken voor onze klanten het verschil tussen succes en falen.

Bij Infi werken we agile. De teams kiezen bijvoorbeeld Scrum of Kanban, afhankelijk van wat het beste bij het project past. Je werkt samen met een PO van de klant en met onze andere developers. We hebben allemaal onze specialiteiten, maar voor de variatie klussen we graag aan alle onderdelen van de stack.

Wij leunen op geautomatiseerde tests en rollen het liefst dingen meteen uit. Je zult dus al snel resultaat zien van je werk!

Op werkenbij.infi.nl kun je binnenkijken in ons kantoor (al werken we nu veel thuis), ons manifest lezen of alles lezen over onze tech stack en favoriete tooling.

Voor een paar mooie nieuwe producten kunnen we wel wat versterking gebruiken op front-end-gebied! In principe werken wij full-stack, dus we zijn op zoek naar front-enders er niet van schrikken óók af en toe iets in de back-end te doen.

We bieden je heel veel vrijheid en verantwoordelijkheid, en volop geld en tijd om nieuwe dingen te leren en mee te ondernemen in ons bedrijf. Je kunt meer lezen over onze arbeidsvoorwaarden en ons selectieproces in de vacatures op werkenbij.infi.nl.

Direct solliciteren kan via ons formulier.