Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Medior front-end developer bij De Voorhoede (Amsterdam/Delft)

  • Geplaatst op: 13-04-2021

De Voorhoede

Als we zeggen: liefde voor het web, dan hebben we het over technologie én over de gebruikerservaring. Snel, voor iedereen beschikbaar, prettig om te gebruiken. En leuk om te maken. We helpen elkaar daarmee, want werken en leren gaan bij ons hand in hand. Zo blijven we een hecht team, met dezelfde waarden, zodat we bij grote en kleine klanten altijd een sterk eindresultaat neerzetten. Denk je dat dat bij je past?

Jij bent

verliefd op het web. Als iemand een native app overweegt, pitch jij een PWA. Je vecht voor de eindgebruiker: je denkt niet zomaar mobile first, maar slow 3G oude Android telefoon-first. Als medior developer heb je 3 of meer jaar professionele ervaring als front-ender of full-stack developer.

Je beheerst bekende tooling om een development-omgeving in te richten, zoals module/asset bundlers, standaarden voor een goede developer experience, configuratie voor CI en tests. Je hebt ervaring met frameworks zoals React/Next, Vue/Nuxt, Eleventy of Svelte maar je bent er niet mee getrouwd. Je hebt een scherp oog voor accessibility en performance en kunt de juiste keuzes maken bij het omzetten van een design in semantische HTML en robuuste CSS.

Je vindt het leuk om regelmatig van project te veranderen, te werken met nieuwe technologie, in een agile team met designers en backenders. Daarnaast deel je graag wat je hebt geleerd. Maar het belangrijkste voor jou is succesvol samenwerken met je collega’s én de klant aan een gaaf product.

Wij bieden

je de uitdaging om voor grote en kleine klanten het beste uit jezelf te halen. Je staat schouder aan schouder met een doorgewinterd team van eersteklas front-end specialisten.

Je werkt aan technische prototypes, component libraries, kleine websites met een headless CMS, hele grote websites met serverless backendarchitectuur, progressive web apps en one-of-a-kind gebruikersinterfaces. We geven ruim baan voor eigen initiatief, en de tijd om je te inhoudelijk te ontwikkelen. Dat doen we vrijdags met in-huis trainingen, talks en meetups, en via een leerbudget dat je vrij besteedt. We nemen je persoonlijke ontwikkeling serieus, waar gewenst met een bijpassend coachingbudget, en we evalueren meerdere keren per jaar.

Hoewel we nu allemaal vanuit huis werken, komt er in Q3 2021 een geweldig nieuw kantoor. In het verleden behaalde resultaten bieden daarbij zeker een garantie voor de toekomst: ergonomisch meubilair, goede thee en koffie, een la om uit te snaaien, een gevulde koelkast, elke dag samen een gezonde, biologische lunch met salades en goede producten en maandelijks een everyone’s invited borrel.

Je hebt alle vrijheid om activiteiten te organiseren: een bordspellenmiddag of Mario Kart–competitie op de Switch. Nu op afstand houden we de moed erin met Zoomborrels, online gamen (de een Among Us, de ander CS:GO) en af en toe iets leuks of lekkers in je brievenbus.

Klinkt goed?

Solliciteer dan bij de beste front-enders van Nederland, met het hart op de juiste plek.