Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Aon (Rotterdam)

 • Geplaatst op: 08-09-2021

Aon

In het kort

Als Front-end Developer werk je in een multidisciplinair team aan ons online clientenplatform. Hiermee bedienen we nieuwe klanten en bestaande klanten zo optimaal mogelijk. Jij draagt hieraan onder meer bij doordat je zelf code schrijft en verder denk je actief mee over de produkten waar je met het scrumteam aan werkt.

Jij brengt mee

 • Ervaring met frameworks als Vue.js, React of Angular
 • Je kan goed werken in teamverband
 • Hbo werk- en denkniveau

Je vindt bij ons

 • Je komt te werken in een divers team
 • Aantrekkelijke voorwaarden
 • Flexibele werktijden en goede thuiswerkmogelijkheden

Wat ga je doen?

Je werkt als Senior Front-End Developer binnen één van onze multidisciplinaire Scrum teams. Deze teams hebben ieder een eigen opdracht waarmee we de kwaliteit van onze online dienstverlening continu willen verbeteren en bouwen aan ons online platform voor de toekomst. Je kan de wensen van onze opdrachtgevers perfect vertalen in een ontwerp dat binnen de bestaande architectuur past. Je bouwt zelf aan code voor aanvraagformulieren waarmee 100.000’en potentiële klanten hun premie kunnen berekenen en verzekeringen kunnen afsluiten. Je ontwikkelt mee aan ons platform met in-house ontwikkelde Vue componenten, die zijn geoptimaliseerd op herbruikbaarheid en beheersbaarheid.

Junior, medior en senior developers weten jou te vinden voor alle technische vragen over het project. Je wordt aangemoedigd om mee te denken over de projecten. Het is dus belangrijk dat je zelf de ontwikkelingen in je vakgebied op de voet volgt.

Waar kom je te werken?

Aon is de toonaangevende adviseur op het gebied van risico-, pensioen- en gezondheidsoplossingen. Aon is de grootste verzekeringsmakelaar van Nederland. De organisatie helpt klanten om hun doelen gemakkelijker te bereiken. Aon stelt collega’s in staat om zich te ontwikkelen en samen succesvol te zijn binnen een inclusieve werkomgeving. Wat Aon onderscheidt, is kennis, data en de mensen. Kijk op werkenbijaon.nl voor meer informatie.

Meer over Aon en de afdeling:

 • Hoofdkantoor in Rotterdam
 • Gemiddelde leeftijd binnen Aon is 46 jaar, op de afdeling 35 jaar.
 • 2.600 werknemers in Nederland en 50.000 werknemers wereldwijd
 • Actief in 120 landen

Over het team

We werken in een prettige omgeving waarin we elkaar respecteren, we elkaar directe feedback geven en waar we continu op zoek zijn naar verbeteringen. We spreken elkaar aan met ‘je’ en ‘jasje dasje’ doen we niet aan. We organiseren regelmatig (digitale) borrels en begrijpen dat dat niet voor iedereen is weggelegd. Werk je liever vanuit huis i.p.v. kantoor omdat dat beter aansluit bij je privéleven, dan doen we daar niet moeilijk over.

Meer informatie over IT technische uitdagingen bij Aon tref je aan via deze link.

Wat neem je mee?

 • HBO werk- of denkniveau;
 • Je kan de wensen van de Product Owner vertalen naar technische oplossingen;
 • Je hebt ervaring met node, npm, webpack en natuurlijk git;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het ontwerp en bouwen van large scale accessible en performant applicaties met moderne front-end frameworks zoals Vue.js, React of Angular;
 • Je levert kwalitatief hoogwaardige code, omdat je je code standaard oplevert met bijbehorende tests;
 • Ervaring met GraphQL, en GraphQL client libraries (bijv. Apollo, Relay) is een plus.

Wat bieden wij jou?

Het groeipad bij Aon staat niet vast. Je kunt, afhankelijk van je ambities, verschillende kanten op. Hiervoor kun je zowel interne als externe trainingen volgen. Daarnaast gaan we ook regelmatig naar conferenties en vak events.

Naast de doorgroeimogelijkheden bieden wij de volgende voorwaarden:

 • €3.300 tot €5.200 bruto p/m (o.b.v. full-time), afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • 13e maand en een bonusregeling;Een premievrij pensioen;
 • Een werkweek van 32 tot 38,75 uur;
 • Flexibele werktijden en goede thuiswerkmogelijkheden;
 • 27 vakantiedagen met de mogelijkheid extra dagen bij te kopen;
 • Veel ruimte om jezelf te ontwikkelen, via opleidingen, training-on-the-job, coaching en bezoek van vakinhoudelijke events zoals Vue.js Amsterdam of Front-end Developer Love.

Jouw sollicitatieprocedure

Solliciteer met je CV of LinkedIn profiel

Heb je een vacature gezien die aansluit bij jouw ambitie? Solliciteer dan door op deze link te klikken. Binnen 5 werkdagen ontvang je van ons een reactie. In de vacaturetekst vind je ook informatie met wie je contact op kan nemen voor meer informatie over de functie of de procedure.

Eerste telefonisch contact

Tijdens deze eerst korte kennismaking is er alle ruimte voor jou om vragen te stellen. We bespreken ook jouw salarisverwachting, de reisafstand, en jouw beschikbaarheid. Dit doen we om de verwachtingen vanuit beide kanten helder te krijgen. Willen we allebei verder, dan plannen we een eerste gesprek. Deze zal digitaal plaatsvinden en indien mogelijk op kantoor.

Interview met collega's uit de praktijk

Tijdens een persoonlijke kennismaking op kantoor, digitaal of een andere locatie, maak je kennis met collega’s uit de praktijk. Wij willen jou graag leren kennen en het is net zo belangrijk dat jij ook meer over ons te weten komt. Daarom bespreken we veel tijdens de gesprekken; van je hobby’s, ambities en verwachtingen tot de dagelijkse werkzaamheden van de functie, de teamsamenstelling en onze verwachtingen van jou als nieuwe collega. Afhankelijk van de functie spreken we elkaar een of twee keer.

Aanvullende stappen

Soms kan er behoefte zijn aan een aanvullende stap. Dit kan zijn in de vorm van een referentiecheck, assessment, (telefoon)gesprek met een collega om een beter beeld te krijgen van de functie, een casus of een meeloopdag.

Contract

Zijn we na de gesprekken allebei nog steeds positief? Dan bieden we je graag een contract aan. Ga je akkoord, dan ontvang je alle relevante documenten om je start formeel te maken en kun je starten in jouw nieuwe functie bij Aon! Nu al meer weten over onze goede en ruime arbeidsvoorwaarden? Dat kan!

Screening

Een pre-employmentscreening is een vast onderdeel van de selectie. We zijn vanwege de Wet op het financieel toezicht (Wft) verplicht om te checken of je nooit bank- en/of verzekeringsfraude hebt gepleegd. Dit doen we uiteraard volgens de AVG richtlijnen.

Jouw start

Bij de start in jouw nieuwe functie krijg je een uitgebreide introductie, neem je deel aan de Aon Introductiedag en is er een specifiek inwerktraject en begeleiding vanuit de afdeling waar je gaat werken. In verband met de situatie rondom Covid-19 vindt het inwerken op kantoor en/of digitaal plaats.

Nog vragen?

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.