Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end developer bij Divotion (Nieuwegein)

  • Geplaatst op: 10-01-2022

Divotion

Front-end is jouw passie. Soms zelfs een obsessie! Jij bouwt met de juiste aanpak en technische JavaScript tools/frameworks een front-end oplossing die waarde toevoegt bij onze klanten. Jij begrijpt dat een ultieme applicatie er fantastisch uit moet zien en goed in elkaar moet zitten. Zowel voor de eindgebruiker als voor je collega-ontwikkelaars.

Impact

Jij kunt bij de top 100 Nederlandse bedrijven de uitdagendste opdrachten uitvoeren door jouw brede kennis en ervaring in te zetten bij de realisatie van webapplicaties. Daarmee begeleid je ze naar het volgende niveau van serious front-end development.

Zo help je de top 100 van Nederlandse bedrijven met hun complete front-end vraagstukken. Van UI en UX-design, architectuur, CI/CD, tooling tot integratie met back-end systemen. Betrokkenheid bij onze klanten en projecten, daar maak jij het verschil.

Projecten

Wij hebben een nieuw havensysteem voor de Port of Rotterdam ontwikkeld.Ook werken een paar collega’s aan een developer portal voor open banking bij Yolt (Startup van ING). Een ander belangrijk project waar onze collega’s direct resultaat zien, is bij het ontwikkelen van de online bouwmarkt voor Intergamma.

Divotion

Wij zijn een jonge, frisse club front-enders met een eigen identiteit. Wij kennen elkaar en onze klanten goed. We zijn open en transparant. Onze groeiambitie is puur kwalitatief; we willen alleen met de beste mensen groeien naar maximaal 30-35 specialisten.

Voor persoonlijke ontwikkeling is ruimschoots aandacht, want ontwikkelen verbindt ons. Wij voelen ons goed als we nieuwe technieken toepassen, elkaar uitdagen en onze kennis en kunde, vol trots, verder delen. Samen groeien wij naar een hoger technische niveau. Ook faciliteren wij een op maat gemaakte soft-skills programma geleid door externe coaches, voor een stuk persoonlijke groei.

Verder nemen wij het allemaal niet te serieus. Geen hiërarchie of overbodige formaliteiten maar gewoon goed geregeld. Wij houden van een informele en open sfeer. Met elkaar lachen en positief kritisch naar elkaar zijn, gaan hier hand in hand.

Tot slot weten wij als geen ander dat onze mensen de organisatie maken. Goede initiatieven van collega’s hebben onze organisatie gevormd tot waar we nu staan. Alle collega’s zijn op hun eigen manier gemotiveerd om zichzelf te ontwikkelen. Wij faciliteren die ontwikkeling graag!

Dit ben jij:

  • Jij hebt een HBO+ werk- en denkniveau.
  • HTML en CSS kennen geen geheimen meer voor jou.
  • Jij hebt brede ervaring met JavaScript en de frameworks (bijvoorbeeld Angular, React of Vue).
  • Jij leeft voor unit testing, het nastreven van kwaliteit en clean code.
  • Jij hebt ervaring met static typing middels TypeScript.
  • Als verbindende factor heb je ook kennis van backend development en/of UX.
  • Kennis van build-deployment-tools en bij voorkeur cloud technologieën.
  • Jij bent een specialist in jouw vakgebied en geeft advies waar nodig.
  • Jij spreekt en schrijft de Nederlandse taal vloeiend.

Zie jij jezelf bij Divotion aan de slag gaan? Solliciteer dan direct! Onze managing partner, Mathijs de Groot, drinkt graag een bak koffie tijdens een kennismakingsgesprek.

Ben je enthousiast? Onze recruiter Sanne Wissenburg staat je graag te woord. Zij is bereikbaar via sanne.wissenburg@divotion.com of 06-48729761. Tot snel!