Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end Developer bij Van Ons (Amsterdam)

 • Geplaatst op: 13-01-2022

Van Ons

React kent geen geheimen voor je. Je voegt nog even een extra animatie toe om de website nóg vetter te maken. Korte laadtijden en goede UX zijn heilig. En je neemt geen genoegen met sites die niet geoptimaliseerd zijn voor mobiel.

Samen met je gedreven, gezellige en slimme collega’s werk je vanuit ons kantoor in Amsterdam aan complexe en mooie digitale producties. Jouw expertisegebied is front-end en je bent dus een belangrijke schakel in de projecten die we afleveren voor onze klanten. Jouw werk gaat de wereld over dus dat moet er superstrak uitzien. Als we het goed doen, vallen we met ons werk ook in de prijzen. Van Ons werkt rechtstreeks voor opdrachtgevers, maar we werken ook veel samen met marketingen reclamebureau’s in Nederland en daarbuiten. Onze uitdaging? De beste technische oplossing zoeken én implementeren voor de vraag van de klant.

Rol en competenties

 • Je communiceert helder in woord en schrift. (Nederlandstalig)
 • Je bent betrokken bij alles waar HTML, CSS en JS en React aan te pas komen.
 • We gebruiken React voor de front-end maar ook in de back-end. Het spreekt je aan om dat te combineren.
 • Je werkt met SCSS in Foundation of Bootstrap.
 • Je hebt ervaring met PHP want soms moet je wat data ophalen en weergeven op een pagina.
 • Je snapt hoe je een website pixel perfect kunt krijgen, ook op mobiel (responsive).
 • Kennis van Object Oriented programmeren is een pre en je houdt je aan strict coding standaarden.
 • HBO/WO diploma.
 • Je hebt al wat jaartjes meegedraaid bij een bureau.

Wat wij je bieden

 • Goed salaris dat ieder jaar mooi doorgroeit
 • Vergoeding voor de sportschool bij ons om de hoek
 • €1000 per jaar te besteden aan cursussen en workshops, voor verdere professionele of persoonlijke ontwikkeling
 • Gratis entree voor seminars, congressen en events naar keuze
 • Macbook Pro van de zaak
 • 100% OV reiskostenvergoeding
 • 25 vakantiedagen
 • Pensioenregeling
 • Cowlabs: tijd om te werken aan prototypes naar keuze en nieuwe technieken
 • Georganiseerde lunch op di-wo-do

Waarom je nu moet reageren

Sinds de oprichting van ons bureau in 2006 hebben we een sterke technische oriëntatie. Om die reden zijn vrijwel al jouw collega’s front-end of back-end developers. De sfeer is informeel en we praten veel over de techniek. Maar we maken ook een hoop lol. We gaan ieder jaar met het hele team een paar dagen naar het buitenland, hebben zeer geregeld borrels, uitjes en team building dagen die ook gericht zijn op persoonlijke ontwikkeling.

Voor degenen die het willen is er ook volop ruimte voor eigen ondernemerschap. Zo hebben we met succes de WordPress GDPR plugin gebouwd en in de markt gezet, hebben we met Laraberg een Gutenberg implementatie voor Laravel gepubliceerd en brengen we binnenkort Mooltilang uit, onze eigen WordPress vertaal plugin.

Onze belangrijkste kernwaarden sluiten aan op de dingen die we belangrijk vinden in ons dagelijks werk. Zo vinden we het belangrijk om altijd nieuwe dingen te leren en uit te testen. Samenwerken in projecten maakt je werk leuk en dynamisch, je doet je werk dus nooit alleen. We zetten graag vandaag een stapje extra om problemen van morgen te voorkomen. Ons werk moet goed in elkaar zitten en toekomstbestendig zijn. En tot slot gaan we in ieder project voor de slimste technische oplossing die past binnen budget en scope van onze opdrachtgevers.

Spreekt dit je aan? Jeffrey komt graag met je in contact op info@van-ons.nl!