Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior / Mid-level Front-end Developer bij Lifely (Amsterdam)

  • Geplaatst op: 26-01-2022

Lifely

Leuk dat je onze vacature leest! Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega. Kom jij onze development stack naar een hoger niveau tillen en help je ons toffe projecten vanuit de techniek te leiden?

Full-time · Amsterdam

Hi friend,

Wij zijn Lifely, een digital agency die technologische leiders helpt de toekomst tegemoet te gaan. We zijn 25 probleemoplossers met het hart op de juiste plaats, die samen met jou de basis leggen voor een duurzame verandering. Dat doen we met een product-first mindset. Want als designer bij Lifely ontwerp je voor een perfect developmentproces en als developer ontwikkel je voor dé gebruikerservaring. Een product-mindset betekent ook dat we projecten aannemen waar we in geloven, projecten die we ‘solving for good’. Klinkt dit goed? Dan hopen we dat je Lifely komt versterken.

Wie zoeken wij?

Wij houden niet van denken in hokjes, dus stoppen we jou er ook niet in. Toch zijn er een aantal dingen handig om te weten om bij ons aan de slag te kunnen:

  • Je bent een doorgewinterde front-end developer. Door de ervaring die je hebt opgedaan, ken jij de weg met React, React-Native, Vue, Angular en TypeScript op je duimpje.
  • Je bent daarnaast ook bekend met Web Components, Wordpress, of met het maken van websites die uitblinken in hun accessibility.
  • Los van de inhoud: je voelt je op je gemak in een agency omgeving. We zoeken iemand met ervaring in het leiden van projecten, als developer. De passie waarmee je aan de producten werkt, weet je over te brengen aan de rest van het team. Je vindt het 'gevoel' van een product minstens net zo belangrijk als kwaliteit van de code.
  • Je hebt veel kennis, maar weet ook dat er dingen zijn die je nog niet weet én wel graag leert. Je gaat actief op zoek naar nieuwe inzichten en deelt deze graag met het team. Sharing is caring.
  • We doen niet aan macho’s, je weet hoe en wanneer je om hulp moet vragen en hebt ook ervaring met het begeleiden en opleiden van juniors.

Wat Lifely jou kan bieden.

  • Bij Lifely hebben we gedeeltelijk remote werken omarmd. Dat betekent dat je drie à vier dagen thuis werkt en de overige dagen gebruik kan maken van de nieuwe Lifely Studio aan de Prinsengracht 197D. De Studio is onze werkplek, maar ook uitermate geschikt voor (kleine) events, teamborrels en om te ontspannen. Nu op wat kleinere schaal, maar zodra 'dit' allemaal achter de rug is kunnen we er weer heuse Super Smash toernooien organiseren.
  • Uiteraard bieden we een salaris dat past bij jouw ervaring en bijdrage aan de groei van Lifely. Naast je basissalaris krijg je de beschikking over een educatiebudget, een budget voor fysieke en mentale gezondheid en tot slot hebben we als team budget voor ca. 4-6 toffe uitjes per jaar.
  • Bij Lifely vinden we het belangrijk dat jouw vakantiedagen, à 25 per jaar, ook echt vakantie zijn. Dat betekent dat het geen probleem is als je onder werktijd naar de tandarts moet, je slak naar de dierenarts brengt of een kratje bier bij de super haalt. Je bent zelf verantwoordelijk voor de uren die je maakt, zolang het team waarin je werkt er maar geen last van heeft.
  • Bij Lifely hebben we helaas nog geen collectieve pensioenregeling. We hebben echter als founding team besloten dat voordat we enige winstuitkering of grote investeringen doen, we eerst de pensioenen bij Lifely geregeld willen hebben.
  • Expats die maximaal 3 tijdzones van ons verwijderd zijn (UTC/GMT+1), en plannen hebben om naar Amsterdam te verhuizen zijn van harte welkom. Na je eerste contract zullen we opties bespreken en je zo goed mogelijk helpen om de verhuizing rond te krijgen.

Meer weten over Lifely

Wat kan je verwachten van Lifely.

We proberen transparant en zonder onnodige hiërarchie te ondernemen.

Dat begint door open te staan voor nieuwe ideeën, ook jouw ideeën. We beloven dat wanneer jij meedenkt, wij luisteren. Daarnaast hebben we sinds 2021 de Lifely Council geïntroduceerd. Dit is een echte medezeggenschapsraad die ieder jaar democratisch verkozen wordt door het Lifely-team. De Lifely Council zorgt er voor dat het Lifely-management ook echt iets doet met jouw ideeën, zorgen en frustraties.

Deze transparantie schijnt ook door in de manier hoe we met klanten samenwerken. Van onze aanpak en het proces tot aan ons businessmodel: we delen graag onze way of work met de klant. Dat betekent dat we als team goed luisteren, ook naar de ingewikkelde stakeholders.

We nodigen je uit om Lifely te veranderen.

Bij Lifely verwachten we dat ons team de verantwoordelijkheid neemt over zijn eigen functie en groei. Daar helpen we je natuurlijk bij, maar het begint bij jouw zelfreflectie en drive. We verwachten van ons team dat ze nieuwe initiatieven durven te injecteren. We beloven dat we nooit iemand zullen neerhalen, zeker niet als een idee niet blijkt te werken.

We leven voor (digitale) ambacht.

Lifely is opgericht en wordt nog steeds gerund door mensen met een design- of development-achtergrond. En die mindset merk je. In onze vrije tijd duiken we diep in onze hobby’s zoals home barista’s, documentairemakers, EDM-producers en eindbaas zijn in breien. In ons werk nemen we dat mee door samen de verantwoordelijkheid te nemen over de producten die we maken. Want we geloven dat een project zo goed is als zijn zwakste schakel. Daarom verwachten we van iedereen dat ze tot de laatste steen bijdragen aan het product, ook als dit betekent dat je moet bijspringen in de verantwoordelijkheden van collega’s.

We omarmen verandering.

We leven in een snel veranderende wereld. Daarom willen wij met Lifely een het voorbeeld geven voor het organiseren van een bedrijf. Dat betekent dat we controversiële topics zoals discriminatie, gelijkheid van kansen en klimaatverandering serieus nemen. We zijn bijvoorbeeld druk bezig met certificatie bij B-corp. Daarnaast zullen we eind 2021 een volledig transparant salarismodel inclusief onze bonus- en aandelenpakketten introduceren. Zo krijgt iedereen bij Lifely de tools om de eigen groei en ambities vorm te geven.

What’s next?

Als je tot hier bent gekomen is het tijd voor een kennismaking. Reply via onze jobs-pagina en kom ons team versterken.

P.S. vergeet niet je mail niet te beginnen met ‘Hi Léon’.

Wij doen onze recruitment zelf - en daar zijn we trots op. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Solliciteer nu

Lifely

We breathe Lifely into ideas. We’re problem solvers with a warm heart. Researchers, designers, and innovators who help clients until they can help themselves. We set the foundations for durable change because technology will perpetually shape the way people connect and work.

Onze website