Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Workshop: jQuery Inception, door Arjan Eising

In deze hernieuwde workshop zal voornamelijk meer een basis worden gelegd in het 'denken' in jQuery. Hoe los je X op zonder veel overbodige code? Welke aanpak heb je nodig voor probleem Y?

Door middel van hands-on voorbeelden waar je als deelnemer voor jezelf antwoorden op moet geven, leer je alle nodige basisbeginselen van DOM, events en essentiële JavaScript programmeerbeginselen.

Aan het einde van je dag kun je—onder andere—inspelen op gebeurtenissen die de gebruiker triggert (zoals bewegen met de muis), HTML-elementen wijzigen en verplaatsen en CSS wijzigen en animeren.

Ervaringen van eerdere deelnemers

Pascal Van Hecke

Een introductie tot jQuery zo grondig als enigszins mogelijk op één dag. Lesgever Arjan was uiterst behulpzaam en ging in op alle vragen.

Anneke Sinnema

Nou, we zitten klaar voor de jquery cursus van #fronteers, gezellige boel met een gemeleerd gezelschap!

Meer info

Als deelnemer beschik je over een laptop met diverse browsers (en code inspector), een editor-of-choice en een redelijk tot goede kennis van HTML en CSS. Programmeerervaring is geen vereiste.

De workshop jQuery Inception zal worden gegeven door Arjan Eising.

Leden van Fronteers betalen 100 euro. Niet-leden betalen 200 euro. Beide bedragen zijn exclusief btw.

De workshop duurt de hele dag en is inclusief lunch bij Seats2Meet. Een routebeschrijving is te vinden op de site van Mindz.com.

Opgave

Voor deze workshop is nog geen (nieuwe) datum gepland. Mocht je geïnteresseerd zijn in de workshop, hou dan het overzicht in de gaten of blijf op de hoogte via RSS en Twitter.

Archief