Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Workshop: Terminally Chill, door Jan Moesen

Ben je het beu om altijd weer dezelfde stappen te moeten uitvoeren om je website live te zetten, met het risico om fouten te maken? Doe je elke morgen afstompende computertaken waarbij je wel voelt dat het beter kan, maar niet weet hoe? Of ben je simpelweg op zoek naar wat geekkrediet door je superdeluxe HD-scherm als een veredelde teletekst te gebruiken? Laat dan weten waar je mee worstelt, en we pakken het samen aan tijdens de workshop.

De workshop Terminally Chill zal worden gegeven door Jan Moesen, die eerder al een presentatie gaf over dit onderwerp.

Praktisch

Leden van Fronteers betalen voor deze eerste workshop in België slechts 50 euro. Niet-leden betalen 100 euro. Beide bedragen zijn exclusief 19 procent btw. Fronteers voorziet ’s middags een broodjeslunch, en die is uiteraard in de prijs begrepen.

Alle deelnemers brengen hun een eigen computer mee. Toegang tot een Unix-shell (dit is standaard het geval op Mac OS X of Linux) is uiteraard een must.

Opgave

Voor deze workshop is nog geen (nieuwe) datum gepland. Mocht je geïnteresseerd zijn in de workshop, hou dan het overzicht in de gaten of blijf op de hoogte via RSS en Twitter.

Archief