Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Client-side Developer bij eFocus

eFocus

Gezocht: Client-side Developer / Front-end Developer

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een nieuwe collega die onze afdeling Concept & Design komt versterken als Client-side / Front-end developer.

Vanuit jouw kennis en ervaring in het vakgebeid adviseer je onze designers en Interaction-designers over de technische haalbaarheid van hun ontwerpen. Je bent verantwoordelijk voor het opleveren van optimaal functionerende client-side templates van onze websites en –applicaties. Zo vorm je een brug tussen creatie en techniek.

Je schrijft cross-browser compatible codes, werkt volgens W3C standaarden en zorgt voor een goed leesbare documentatie. Je bouwt je code zodanig op dat je collega’s je werk soepel kunnen implementeren in het back-end en maakt daarbij een strikte scheiding tussen opmaak (CSS), inhoud (HTML) en gedrag (Javascript) volgens de standaarden.

Wat vragen wij?

Jij hebt affiniteit met vormgeving. Je bent op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van internettechnologie en deelt je kennis graag met je collega’s. Je kunt je goed inleven in de wensen van de opdrachtgever, bent gewend met deadlines te werken en speelt soepel in op last-minute wensen. Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel en bereikt graag met je team het beste resultaat voor de opdrachtgever.

  • Verder vragen wij het volgende van je:
  • Een afgeronde opleiding op minimaal MBO-niveau, maar met HBO werk- en denkniveau;
  • Aantoonbare ervaring met de ontwikkeling van websites (a.d.h.v. een portfolio met voorbeeldcode);
  • Uitgebreide kennis van en ervaring met (X)HTML, CSS, XML, unobtrusive Javascript, W3C standaarden en semantiek;
  • Ervaring met ontwikkelen voor de verschillende browsers;
  • Kennis van AJAX.

Kennis van PHP en/of dotNet programmeertalen is een sterke pré, evenals kennis van Flash (en Actionscript 3.0) en ervaring met versiebeheersoftware, één of meer javascript frameworks (MooTools of jQuery) en Object Georiënteerd Programmeren.

Wat bieden wij?

Jouw salaris baseren wij niet alleen op je leeftijd en opleiding, maar vooral ook op je ervaring. Hierover kunnen wij dus vooraf nog geen uitspraken doen. Wel staan er een aantal aantrekkelijke (secundaire) arbeidsvoorwaarden vast:

  • Goede doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
  • Een plezierige werksfeer, waarin werken in teamverband, directe communicatie en informele omgangsvormen centraal staan;
  • Volop ruimte voor creativiteit en eigen initiatief;
  • Een uitstekende pensioenregeling, een collectieve ziektekostenverzekering en een spaarloonregeling;
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om parttime te werken (32 tot 40 uur);
  • Gezamenlijk lunchen in onze goed verzorgde kantine;
  • Een actieve personeelsvereniging;
  • Een vrijdagmiddagborrel in onze eigen eFocus Groep bar.

Kijk hier voor een uitgebreid overzicht van onze arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

eFocus is een fullservice internetbureau gevestigd in Utrecht en Amsterdam. We ontwikkelen websites en verzorgen online marketing en conversie optimalisatie. Alles draait in onze aanpak om het behalen van online effect.

Dit doen we onder andere voor opdrachtgevers als Spyker Cars, FrieslandCampina, Heineken International, EMI Music en Peugeot.

Vragen of solliciteren?

Bezoek dan onze website of neem contact op met onze Recruiter Marieke Kampschreur via 030-6023760. Ook verwijzen we je graag naar www.efocus.nl.