Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Front-end webdeveloper bij Ziggo (Utrecht)

  • Geplaatst op: 30-09-2011

Ziggo

Ziggo in Utrecht zoekt voor de vacature van Front-end Webdeveloper een kandidaat met goede beheersing van (X)HTML, CSS en JavaScript en bij voorkeur 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie

Ben jij een kritische Front-end Webdeveloper en werk je graag aan innovatieve oplossingen voor een van de grootste portals van Nederland? Lees dan gauw verder!

De functie van Front-end Webdeveloper

In de functie van Front-end Webdeveloper bij Ziggo ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, vormgeven en onderhouden van de functionaliteit van Ziggo.nl, Ziggo.com, Ziggozakelijk.nl en de mobiele website. Onze portals zijn gebouwd met technologieën zoals BackBase (Ajax framework) en Tridion en communiceert met diverse andere systemen. De Front-end Webdeveloper rapporteert aan de manager Portal, Techniek, Content & Design.

Je werkzaamheden in de functie van Front-end Webdeveloper

  • Implementeren van gadgets, apps voor mobile devices en andere functionaliteit op de portal (bijvoorbeeld integratie van Telegraaf- nieuws of de Interactieve TV- catalogus).
  • Aansluiten van de front-end op de businessmodules (back-end) en het contentmanagementsysteem (Tridion)
  • Analyseren en oplossen van incidenten
  • Communiceren met business owners gedurende het bouwtraject en vervolgens de erdere lifecycle
  • Borgen van de klanttevredenheid door snelle en continue levering van betrouwbare software via de Agile ontwikkelingsmethode
  • Meedenken over de verdere ontwikkeling van de portals

Ziggo vraagt

  • Minimaal hbo werk- en denkniveau en bij voorkeur drie jaar relevante ervaring in een soortgelijke functie.
  • Goede beheersing van (X)HTML, CSS en JavaScript.
  • Ruime ervaring met AJAX-technologie en -frameworks.
  • Kennis van objectgeoriënteerde architectuur en versiebeheer.
  • Ervaring met XML en XSLT.
  • Persoonlijke vaardigheden als een kritische houding, analytisch vermogen, een proactieve houding, zelfstandigheid, goed kunnen samenwerken en organisatiesensitiviteit.

Ziggo biedt

Je salaris is afhankelijk van je kennis- en ervaringsniveau en wordt deels gebaseerd op de CAO van Kabel & Telecom. Daarnaast ontvang je elke maand een Benefit Budget om naar eigen inzicht te besteden, bijvoorbeeld aan extra vakantiedagen of een extra storting voor je levensloopregeling.

De afdeling

Onze portal wordt wekelijks bezocht door 1,5 miljoen unieke bezoekers die technische informatie opvragen, producten bestellen, facturen bekijken, telefonie-instellingen wijzigen, het laatste nieuws ‘snacken’ of een spelletje spelen. Het team Portal, Techniek, Content & Design ontwerpt en ontwikkelt alle wijzigingen en verbeteringen op ziggo.nl en andere Ziggo-sites. De afdeling functioneert als een zelfstandig webbureau binnen Ziggo, waar tekstschrijvers, visual designers, interaction designers, webmasters en front-/back-end developers werkzaam zijn.

Ziggo

Ziggo is een jong bedrijf dat bijna 7 miljoen mensen toegang geeft tot entertainment, informatie en communicatie via televisie, internet en telefonie. Een bedrijf dat wil inspireren en waar mensen werken die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen met gevoel. Mensen die meedoen.

Geïnteresseerd?

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct t.a.v. de afdeling Recruitment via onderstaande link:

Klik hier voor het sollicitatieformulier!

Voor vragen over de procedure kun je bellen naar de afdeling Recruitment, telefoonnummer 088-7173779.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Frond-end, Webdeveloper, Webspecialist, Webdevelopment, Front-end development, XHTML, HTML, CSS, JavaScript, AJAX, Framworks, XML, XSLT, Webportal, Webspecialist, Webtechnologie, Vormgeving, Website vormgeving, BackBase, Tridion, Webdesign, Implementatie, CMS, Software, ICT, IT, Analytisch, Webdesigner, Online, Telecom, Communicatie, Professional, Creatief, Utrecht, Zuid Holland, Gouda, Amersfoort, Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Alphen aan den Rijn, Woerden, Werk, Job, Baan, Functie, Vacature.