Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Vacature Senior Front-end Webdeveloper bij Ziggo (Utrecht)

  • Geplaatst op: 08-12-2011

Ziggo

Ziggo in Utrecht zoekt voor de vacature van Senior Front-end Webdeveloper een kandidaat met minimaal 5 jaar ervaring met (X)HTML, CSS, XSLT en JavaScript in een commerciële omgeving. Ben jij die kritische Front- en webdeveloper en werk je graag met de nieuwste technieken aan innovatieve oplossingen voor een van de grootste portals van Nederland? Lees dan gauw verder!

De functie

In de functie van Front- en Webdeveloper bij Ziggo ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, vormgeven en onderhouden van de functionaliteit van Ziggo.nl, Ziggo.com en Ziggozakelijk.nl onze mobiele website, maar ook aan toekomstige apps voor de Android en Apple markt. Je implementeert gadgets, apps voor mobile devices en andere functionaliteiten op onze high-traffic portals. Ook zorg je voor het aansluiten van de front-end applicaties op de verschillende business modules en ons Content Management systeem (Tridion) en voor het analyseren en oplossen van integrale problemen. Je communiceert met business owners gedurende het bouwtraject en de verdere lifecycle van de geleverde producten. Je waarborgt de klanttevredenheid door een snelle en continue levering van kwalitatief hoogwaardige betrouwbare software.

Ziggo vraagt

  • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met genoemde frontend technologieën
  • Je hebt bij voorkeur een informatica gerelateerde achtergrond
  • Je bent bekend met de nieuwste technologieën/frameworks binnen het vakgebied
  • Je bezit een kritische houding, analytisch vermogen en hebt de eigenschap jezelf snel dingen eigen te maken
  • Je kunt zelfstandig en in team verband werken
  • Je hebt kennis van object georiënteerde architectuur en design patterns
  • Je bent gefocused op kwaliteit en gewend aan direct intensief contact met de (interne) klant
  • Ervaring met het Backbase AJAX framework is een pre
  • Ervaring met versie beheer en build / deployments is een pre
  • Enige ervaring met Java/PHP/.NET is gewenst
  • Ervaring met agile ontwikkelprocessen is een pre
  • Ervaring binnen een grote profit organisatie is een pre

Ziggo biedt

Wij bieden je een uitdagende functie binnen het team Online Techniek, Content & Design. Daarbij is er voldoende ruimte voor je persoonlijke ontwikkeling en verdere verdieping van de functie. Je salaris is afhankelijk van je kennis- en ervaringsniveau en wordt deels gebaseerd op de CAO van Kabel & Telecom. Daarnaast ontvang je elke maand een Benefit budget om naar eigen inzicht te besteden, bijvoorbeeld aan extra vakantiedagen of een extra storting voor je levensloopregeling.

De afdeling

Het team Portal, Techniek, Content & Design ontwerpt en ontwikkelt alle wijzigingen en verbeteringen op ziggo.nl en andere ziggo websites. Belangrijke doelstellingen van de afdeling bevinden zich op het vlak van Selfservice en Sales en entertainment. De afdeling functioneert als een zelfstandig webbureau binnen Ziggo, waar tekstschrijvers, interaction/visual designers, contentbeheerders en front-/backend developers werkzaam zijn.

Onze portalen en apps worden wekelijks bezocht door 2 miljoen unieke bezoekers die technische informatie opvragen, producten bestellen, facturen bekijken, telefonie instellingen wijzigen of de nodige entertainment snacken.

Ziggo

Ziggo is een jong bedrijf dat bijna 7 miljoen mensen toegang geeft tot entertainment, informatie en communicatie via televisie, internet en telefonie. Een bedrijf dat wil inspireren en waar mensen werken die het beste uit zichzelf willen halen. Mensen met gevoel. Mensen die meedoen.

Geïnteresseerd?

Enthousiast geworden en herken jij jezelf in bovenstaand profiel? Solliciteer dan direct t.a.v. de afdeling Recruitment

Voor vragen over de procedure kun je bellen naar de afdeling Recruitment, telefoonnummer 088-7173779.