Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Bijeenkomsten

Fronteers stelt zich ten doel zoveel mogelijk bijeenkomsten door het gehele land te houden. Doel hiervan is front-enders kennis te laten maken met nieuwe technieken, prikkelende stellingen en best practices.

Organisatie van deze bijeenkomsten is in handen van individuele leden, die plaats en programma vaststellen. Fronteers heeft een steunfonds ingesteld waaruit organisatoren bijeenkomsten tot maximaal 500 euro subsidie kunnen krijgen. Overigens zijn tot nu toe de meeste bijeenkomsten georganiseerd door en op kosten van webbureaus.

Fronteers streeft er naar de bijeenkomsten zoveel mogelijk gespreid in tijd en locatie te laten plaatsvinden. Niemand heeft er wat aan als er binnen twee weken twee bijeenkomsten in dezelfde stad worden georganiseerd.

Deze bijeenkomsten zijn overigens voor iedereen, dus ook niet-leden, gratis toegankelijk.

De coördinatie van bijeenkomsten wordt verzorgd door de Activiteitencommissie en de Commissie België.

Planning

Verslagen

Van bijeenkomsten wordt soms een kort verslag gemaakt of we maken een video, ook de presentaties en foto's komen aan bod. Heb je zelf een verslag hebt geschreven, foto's gemaakt of video geschoten? Laat het ons weten, dan plaatsen we een link.
Onze video's worden geplaatst bij de bijeenkomsten en zijn ook terug te vinden op de pagina Video's.

Kijk bijvoorbeeld bij de bijeenkomsten van 2013, 2012, 2011, 2010, 2009, 2008 en 2007.

Een bijeenkomst organiseren

Door zelf een bijeenkomst te organiseren geef je front-enders uit Nederland een kijkje in de keuken van het bedrijf of de stad waar je werkt. Fronteers stelt hiervoor zelfs een budget beschikbaar, zodat ook de wat minder vermogende bedrijven goed voor de dag kunnen komen. Zelf organiseren kan ook samen met een ervaren lid van de activiteitencommissie.

Informatie over bijeenkomsten in je mailbox (via FeedBurner)