Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Meetup ‘Dino’s van het internet’ bij ezCompany

Op donderdag 14 september 2017 is Fronteers te gast bij ezCompany in Tilburg. We hebben die avond twee interessante talks, verzorgd door twee "dino’s van het internet", Wilfred Nas en Frank Schaap. De bijeenkomst is gratis voor leden en niet-leden, en ezCompany zorgt voor pizza en drankjes!

Programma

  • 18:00 · Inloop met eten
  • 18:50 · Introductie en welkomstwoord
  • 19:00 · Talk 1: Wilfred Nas - 22 jaar internet, 22 veelgemaakte fouten en misschien ook wat oplossingen
  • 19:45 · Pauze
  • 20:00 · Talk 2: Frank Schaap - Bouwersonderzoek: wat klanten van jou(w website) vinden!
  • 20:45 · Borrel

Foto Wilfred Nas

Talk 1: 22 jaar internet, 22 veelgemaakte fouten
en misschien ook wat oplossingen

Sinds 1995 werkt Wilfred Nas al aan het web. In die tijd heeft hij veel fouten gezien en sommige ook zelf gemaakt. In deze presentatie probeert hij je door middel van voorbeelden iets te leren van het verleden. Door te weten wat we in het verleden fout deden en vooral waarom, kunnen we dit in de toekomst misschien voorkomen.

Edmund Burke

Those who don't know history are doomed to repeat it.

Wilfred Nas (@wnas) is een freelance front-end developer die al meer dan twintig jaar webervaring heeft. Hij werkte onder andere voor bedrijven als Cito, Essent, KLM, Schiphol, ING, Microsoft, ANWB en ABN Amro.

Talk 2: Bouwersonderzoek: wat klanten
van jou(w website) vinden!

Foto Frank Schaap

De term ‘gebruikersonderzoek’ klopt eigenlijk niet. Je onderzoekt geen gebruikers, maar – als het goed is – jouw website. Daarbij kom je ook veel te weten over jezelf en jouw blinde vlekken als bouwer. In deze presentatie (met veel voorbeelden!) gaat Frank Schaap in op zijn aanpak bij, kuch, ‘gebruikersonderzoek’, zijn bevindingen, do's & don'ts, en wat hij over zichzelf heeft geleerd.

Frank Schaap (@fschaap) is online strateeg bij ezCompany. Daarvoor werkte hij tien jaar bij de gemeente Vught, waar hij direct verantwoordelijk was voor de realisatie van de toptakensite van Vught. Hij is bovendien voorzitter van de Vereniging Drupal voor Gemeenten.

Locatie

ezCompany
Tivolistraat 50
5017HR Tilburg

https://www.ezcompany.nl

Route plannen met Google Maps

Meld je aan voor de meetup bij ezCompany op donderdag 14 september 2017

Ik kom met

(Verborgen ter bescherming van de privacy van de deelnemers)