Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Meetup bij Kabisa

Voor de derde keer organiseren Kabisa en Fronteers, vakvereniging voor front-end ontwikkelaars, een bijeenkomst in Weert. Hier wordt een front-end, React / Redux presentatie gegeven. De bijeenkomst is gratis en voor iedereen toegankelijk, je hoeft je alleen even in te schrijven.

Op dinsdag 30 januari zijn front-enders en andere ambachtslieden van het wereldwijde web welkom bij Kabisa in Weert. Kabisa’s Matthijs Groen en Nick van Eijk doen een introductie over React / Redux en presenteren de laatst uitgebrachte Maji 3.0.

Maji is het door Kabisa zelf ontwikkelde open source mobiele app ontwikkel platform, wat volledig is gebaseerd op React. Dit platform maakt het mogelijk om snel mobiele applicaties te maken voor elk platform door moderne web technologieën te gebruiken.

Geen tijd om na je werk nog ergens een hapje te gaan eten? Geen nood: er staat vanaf 17:30 uur een hapje en een drankje voor je klaar. Geef even door of je aanschuift en of je nog speciale dieetwensen hebt. De entree, inclusief hapje en drankje is gratis.

Programma

  • 17:30 · Inloop met hapje en een drankje
  • 18:15 · Introductie React / Redux
  • 19:15 · Korte pauze
  • 19:30 · Presentatie Maji Mobile
  • 20:30 · Borrel

Aanmelden

We hopen veel front-end developers te zien op 30 januari! Schrijf je even in zodat we weten hoeveel hapjes en drankjes we klaar moeten zetten.

Tot dan!