Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Fronteers organiseert vijf casual meetups

Op donderdag 4 april 2019 houdt Fronteers op vijf locaties tegelijk een borrel voor front-end developers en hen die dat willen worden. De meetups zijn open en informeel en opgezet om nieuwe mensen en vakgenoten te ontmoeten onder het genot van een hapje en een drankje. Iedereen is uitgenodigd, ook als je niet lid bent van Fronteers.

In Groningen, Eindhoven, Enschede, Nijmegen en Den Haag verwelkomen respectievelijk Joël, Koen, Anneke, Josee en Jewwy je in een lokale gelegenheid om samen met jou en collega's een drankje te doen.

Je bent vanaf 19:00 welkom bij een van de volgende locaties:

(Eerste drankje is op rekening van Fronteers!)

ENGLISH:

On Thursday the 4th of April 2019 Fronteers is hosting a meetup in 5 different locations at the same time. If you are a front-end Developer, aspire to be one or work in the field of front-end, you are all welcome to join us for drinks. These meetups are welcoming and informal and are setup to meet new people and mingle, there will be no presentations or loud music. Everyone is invited, even non Fronteers members!

In Groningen, Eindhoven, Enschede, Nijmegen and Den Haag some great people from Fronteers will be welcoming you for a nice evening with chats and drinks. Join us from 19:00 h in one of the following locations.

(Note: First drink is on Fronteers!)

Met korting naar Frontend United

Op 17 en 18 mei vindt Frontend United in Utrecht plaats. Onder de eerste sprekers bevinden zich helden als Jonathan Snook, Vitaly Friedman, Rachel Andrew, Jeremy Keith, Una Kravets, Lea Verou en Chris Lilley.

Leden van Fronteers krijgen 20% korting op de toch al betaalbare tickets. Het aanbod is geldig voor mensen die op dit moment al lid zijn. Door een e-mail naar het bestuur te sturen, kun je hier gebruik van maken. Je ontvangt dan een speciale link waar je je congrestickets kunt kopen.

Op de donderdag voor de conferentie (16 mei) zijn workshops te volgen, van ondermeer Vitaly Friedman, Rachel Andrew en Lea Verou. Je hoeft geen ticket te hebben voor de conferentie om een ticket voor de workshops te kopen.

Frontend United is een jaarlijks congres, volledig gerund door vrijwilligers, waarbij de developer centraal staat. Het doel is om front-end developers en designers van verschillende achtergronden bij elkaar te brengen om kennis, ervaringen en ideeën te delen.

Denk mee over de toekomst van Fronteers

Op 15 februari deed een select groepje Fronteers-leden mee met een identiteitssessie om te onderzoeken waar we ons met Fronteers op zouden moeten focussen. Het was een ontzettend waardevolle (en leuke) avond!

We hebben in kleine groepjes onze visie gegeven over stellingen op het gebied van de front-end wereld. Hoe ziet ons vak er in de toekomst uit? Wat begrijpen onze werk- en opdrachtgevers minder goed? Wat zijn dingen waar we niet zonder kunnen? Wat is uniek aan onze community? En wat hebben front-enders volgens ons écht nodig om hun werk in de toekomst goed te kunnen doen?

Binnenkort volgt er een vervolgsessie waarin we de resultaten van deze sessie gaan bespreken. Maar voor het zover is, willen we graag van jou als lid of niet-lid horen hoe jij tegen bepaalde zaken aankijkt. Ready for Branding, de partij die we hebben ingeschakeld voor deze sessie, heeft een korte vragenlijst voorbereid. Doe je mee? Het kost je maximaal vijf minuten.

Vul de enquete hier in

Alvast bedankt! We houden je op de hoogte van de resultaten via het blog en onze social media.