Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Tijdelijke korting op online cursussen van Egghead.io

Als je je graag nieuwe dingen leert door het kijken van online video-tutorials, dan heeft Fronteers nu voor leden een leuk ledenvoordeel binnengesleept! Als lid krijg je tot 11 oktober 2018 maar liefst 40% korting op een Pro abonnement bij Egghead.io. Je betaalt dan 150 dollar per jaar - 12,50 per maand!

Om van dit aanbod gebruik te maken stuur je een e-mail naar het bestuur en benoem je daarin dat je interesse hebt in de actie met Egghead.io. Nadat is vastgesteld dat je lid bent van de vereniging krijg je dan een kortingslink opgestuurd waarmee je een Pro-account kunt aanmaken (of je account kunt upgraden)!

Als pro member kun je online video-cursussen volgen over CSS, JavaScript, Angular, React, Vue, Node, Docker Git enzovoorts. Je krijgt toegang tot het complete assortiment en je leert van doorgewinterde developers als Kent C. Dodds, Marcy Sutton, Max Stoiber, Sarah Drasner en meer. Bekijk hier het complete aanbod van Egghead cursussen!

A Book Apart actie voor Fronteersleden

Voor fans van de snel-bijgepraat-worden-over-een-onderwerp boeken van A Book Apart hebben we goed nieuws: Fronteersleden kunnen deze zomer flink besparen op het aanvullen van hun (thuis)bibliotheek! De boeken zijn gemiddeld 130 pagina's, lezen vlot weg en zijn fraai vormgegeven. Omdat ze zo'n sterke focus hebben over een bepaald onderwerp binnen webdevelopment heb je er ook een langere tijd plezier van!

Hoe maak je gebruik van de korting?

Bestel vòòr 10 september met een speciale (discountcode op te vragen bij het bestuur) en bespaar 12 dollar verzendkosten per boekje! De bestellingen worden voor Fronteers verzameld en als batch verzonden. De vereniging neemt de verzendkosten op zich en jij kunt je aankopen (met vertoning van je bon op mobiel of uitgeprint) afhalen op het Fronteers congres of de Algemene Ledenvergadering.

Tips vanuit het Fronteersbestuur

Wij zijn erg tevreden met "Going Offline" van Jeremy Keith (over service workers, waarmee je websites ook offline kunt blijven aanbieden aan je gebruikers) en "Working the command line" van Remy Sharp. Maar vergeet ook niet "The New CSS Layout" van Rachel Andrew, die je in 131 pagina's helemaal up to date brengt met CSS Grid Layout, of "Accessibility for everyone" van Laura Kalbag, waarin je een goede start maakt als je toegankelijker websites wilt maken. Hier vind je een compleet overzicht van de A Book Apart boeken.
Wil je graag meer tips? Meld je aan voor de Fronteers Slack en vraag de aanwezigen naar hun ervaringen!

Meld je nu aan voor de ALV 2018

Op vrijdagavond 19 oktober houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). Alle leden zijn hiervoor van harte uitgenodigd. De lokatie wordt in een apart bericht bekendgemaakt!

Voor de mensen die van ver komen (of gewoon geen zin hebben om te koken) zullen er vanaf 18:30 broodjes klaar staan. De vergadering zelf zal stipt om 19:00 uur beginnen. We verwachten dat de totale vergadering twee uur zal duren, maar de ervaring leert dat het nog weleens wil uitlopen. De voorzitster doet haar best dat zoveel mogelijk te beperken. Als dit je eerste keer is, vertellen we je graag meer over de ALV.

Het staat leden tot het begin van de ALV vrij voorstellen voor de agenda in te dienen. De voorlopige agenda voor de ALV wordt op dinsdag 26 september bekendgemaakt. Wat in ieder geval zal worden behandeld zijn de jaarstukken van de vereniging over 2017, de financiën over 2018 en de nieuwe begroting voor 2019. Deze stukken zullen enkele dagen voor de ALV naar alle aangemelde aanwezigen worden opgestuurd. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, maar deze informatie wel willen zien: laat het ons weten!

Aanmelden

Ben je van plan te komen, dan vragen we je vriendelijk je hieronder hiervoor in te schrijven, zodat we enigszins een idee hebben van de verwachte opkomst.

Meld je aan voor de ALV van vrijdag 19 oktober

Ik eet graag een broodje mee

Naam Twitter
Anneke Sinnema
Jewwy Qadri
Tom Greuter