Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Workshop React Native

Heb je altijd al willen weten hoe je een native app voor mobiel ontwikkelt? Geef je dan op voor de Fronteers workshop React Native op vrijdag 29 juni in Utrecht.

React Native is de ultieme manier om als front-end developer kennis te maken met mobile app ontwikkeling. Wat zijn de specifieke wensen die mobile apps aan ons stellen die wij als web developer niet kennen? Roy Derks, een ervaren mobile én React developer, neemt je in één dag mee in de wereld van React en Mobile Development.

In de workshop - waarvoor geen kennis van React noodzakelijk is - leer je eerst de basics van React en React Native, om deze later toe te passen bij het bouwen van een mobile app. Aan het eind van de dag heb je een goed beeld van het zelf bouwen van een mobiele app.

Meld je nu aan voor de workshop React Native van 29 juni a.s.

Kaartverkoop Fronteers Conference vandaag van start

Vanmiddag om 12 uur starten we met de kaartverkoop voor Fronteers Conference! Via onze ticketshop kun je kaarten kopen. Is dit de eerste keer dat je een kaart voor het congres koopt? We leggen je graag uit hoe het werkt.

Leden van Fronteers hebben afgelopen week een kortingscode in de mailbox gehad waarmee ze een flinke korting krijgen op de ticketprijs. Heb je geen kortingscode gehad, maar was je al wel lid ten tijde van de aankondiging van het congres en heb je ook je lidmaatschap op tijd betaald? Dan kun je het beste een mailtje sturen naar conference@fronteers.nl met penningmeester@fronteers.nl in de cc.

Laat je door je werkgever meerdere kaarten kopen voor je team en zijn jij en je collega's lid van Fronteers? Zorg dan dat de persoon die de kaarten bestelt de kortingscodes heeft zodat ze gebruik kunnen maken van de korting!

Fronteers Conference

Fronteers Conference vindt dit jaar plaats op 4-5 oktober in het DeLaMar theater in Amsterdam. Het bestuur plaatste in april een nieuwsbericht over de nieuwe lokatie. Meer informatie kun je vinden op de Fronteers Conference website.

Fronteers Conference in 2018 in het DeLaMar Theater!

  • Anneke Sinnema
  • 16 april 2018

Heugelijk nieuws! Ons jaarlijkse congres, Fronteers Conference vindt dit jaar voor het eerst sinds 2010 niet plaats in Pathé Tuschinski, maar verhuist naar een grotere lokatie. Er is hard gezocht naar een plek in Amsterdam die centraal ligt, meer mensen kan huizen dan Tuschinski (waar we aan een maximum van 550 zaten) maar waar we in sfeer niets hoeven in te leveren. Uiteindelijk is de keuze gevallen op het DeLaMar Theater, waar we rond de 900 personen kunnen verwelkomen. De conferentie vindt plaats op 4 en 5 oktober 2018.

This article is also available in English

Waarom deze verhuizing van het 'grote' congres?

  • De kaartverkoop voor het congres gaat ieder jaar razendsnel en dit maakte het voor veel mensen lastig om een kaartje te kopen. Je moest precies online zijn als de online verkoop startte, want in enkele minuten waren we door een batch heen. Dit zat ons als bestuur dwars, omdat we het liefst iedereen die wil komen welkom willen heten.
  • Tegelijkertijd waren (en zijn) we nog steeds erg aan Tuschinski gehecht, en wisten we dat we met een grotere lokatie potentieel een stuk sfeer en gevoel van gezelligheid kwijt zouden raken. We denken nu dat we een mooi medium hebben gevonden in het DeLaMar theater!
  • Tuschinski wordt nu de lokatie voor een Spring Conference op 5 april 2019.

Toegankelijkheid van het DeLaMar Theater

Tegelijkertijd betekent deze nieuwe lokatie ook dat meer mensen de kans kunnen krijgen om er bij te zijn. Fronteers hecht enorm aan diversiteit (in alle vormen) en helaas heeft Tuschinski een aantal letterlijke drempels. Als je in een rolstoel zit of met krukken loopt is dat niet ideaal. Het DeLaMar Theater is geheel rolstoeltoegankelijk en er zijn liften. Daarnaast beschikt het DeLaMar Theater over een ringleiding, en zijn daarvoor koptelefoons en inductielussen (voor gehoorapparaten) beschikbaar. Uiteraard mag je blindengeleidehond ook mee, en zorgen we weer voor een schrijftolk die er alle presentaties bij is. Als je dat fijn vindt, zorgen we voor een vrijwilliger die je tijdens het congres begeleidt.
Bekijk alle faciliteiten van het DeLaMar Theater voor mindervaliden

We zijn heel erg blij dat we deze nieuwe lokatie kunnen aankondigen en hopen dat het komende congres weer één groot feest wordt!