Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Commissie Openbaar Ledenregister

Sander Aarts heeft zich aangemeld als voorzitter voor de commissie Openbaar Ledenregister. Deze commissie zoekt nog leden.

De commissie zal zich in eerste instantie buigen over enkele vragen, die op de commissiepagina worden beschreven. Op deze pagina staat ook een formulier waarmee geinteresseerden zich als lid kunnen aanmelden.

Naast Openbaar Ledenregister heeft de Algemene Ledenvergadering van 18 september nog vier andere commissies ingesteld:

  • Certificatie: dient Fronteers een formele, geaccrediteerde certificatie in te stellen in plaats van of naast een informele diplomering?
  • Flash: wat kan Fronteers betekenen voor de Flash-gemeenschap?
  • Online Community: op welke wijze kan een online community een bijdrage leveren aan Fronteers? Hoe dient deze online community er precies uit te zien?
  • Webrichtlijnen: hoe kunnen we de Webrichtlijnen beter onder de aandacht brengen? Indien een Webrichtlijn in de praktijk voor problemen zorgt, kunnen we dan aanbevelingen doen voor een verbeterde versie?

Voor geen van deze vier commissies hebben zich nog leden aangemeld. Mocht je geinteresseerd zijn een van deze commissies als voorzitter te gaan opzetten, dan kan je contact met ons opnemen.

Plaats een reactie