Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Onderzoek naar marktplaats voor freelance opdrachten

  • Peter-Paul Koch
  • 3 maart 2008
  • (Niet gecategoriseerd)

Pim Hoogendoorn zoekt naar front-end programmeurs die hij voor zijn afstudeerproject kan interviewen. Hieronder staat zijn boodschap.

Nee, geen artikel over het komen tot een betere aansluiting tussen afgestudeerden en de front-end markt. Wel een verzoek van een student bezig in zijn afstudeerjaar. Aangenaam, Pim Hoogendoorn, student Interactieve Media aan de Hogeschool van Amsterdam. De opleiding om Interactieve Media Professional te worden of zoals ik; een front-end developer.

Ik zit inmiddels in het laatste jaar en ben bezig met mijn afstudeerproject omtrent een online marktplaats voor freelancers. Deze marktplaats moet gevuld gaan worden met korte termijn opdrachten voor freelancers. Denk bij korte termijn aan opdrachten van 1 a 2 weken tot maximaal twee maanden. Ook kunnen freelancers zich aanmelden en hun beschikbaarheid tonen. Deze marktplaats zal zich eerst richten op front- en back-end developers. En misschien in de toekomst op opdrachten in andere branches.

Nu heb ik een enquete gemaakt voor freelancers om mij te helpen bij mijn onderzoek naar deze marktplaats. En nu wil ik u als lezer uitnodigen om mijn enquete in te vullen.

Alvast bedankt voor uw medewerking. En misschien schrijf ik dat artikel over de betere aansluiting later nog eens. Ik spreek tenslotte uit ervaring.

Reacties

1 Marloes Hautmann op 03-03-2008 om 13:23 uur:
Hee Pim,
Ik ben zelf natuurlijk geen freelancer, maar hoop dat veel mensen dit voor je gaan invullen. Succes!
2 Remy op 24-08-2009 om 19:54 uur:
Hoi Pim,

Ik ben op zoek naar een dergelijke marktplaats. Mijn zegen heb je en ik denk dat het concept mogelijkheden heeft.
Plaats een reactie