Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Workshop CSS Positionering

Donderdag 27 augustus zal Fronteers, met ondersteuning van ISOC, een cursus CSS Positionering geven. Na deze cursus kan de kandidaat een ontwerp (denk aan een .psd bestand) omzetten naar HTML en CSS bestanden, zonder gebruik te maken van tabellen. De cursus is bedoeld voor mensen die met CSS bezig zijn, maar er nog weinig ervaring mee hebben.

De cursus zal gegeven worden in de Koninklijke Bibliotheek te Den Haag. Fronteers en ISOC leden kunnen de cursus voor 10 euro bijwonen. Niet-leden betalen 35 euro. Beide bedragen zijn exclusief 19 procent btw. Er is slechts plaats voor tien personen, het is dus zaak dat je je tijdig opgeeft. Opgave kan middels het formulier op de pagina workshops/css-positionering. Op die pagina is ook meer informatie te vinden over de cursus.

Fronteers wil meer cursussen geven dan alleen deze cursus. Heb je behoefte aan een bepaalde cursus op het gebied van front-end ontwikkeling? Laat het dan weten door een reactie achter te laten bij dit weblog bericht.

Reacties

1 Roy Tomeij op 25-06-2009 om 13:25 uur:
Stuurt het ISOC zelf ook cursisten? Dan kunnen ze hun website ook eens ontdoen van die tabellen, inline css, tig regels commented code en een doctype toevoegen ;)
Plaats een reactie