Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Workshop mobiel web en W3C Widgets te Rotterdam

Aanstaande maandag geef ik een workshop mobiel web en W3C Widgets aan de Hogeschool van Rotterdam. Deze zal duren van 10:00 tot circa 17:00 uur.

Ik zal hier wat vertellen over het mobiele web en W3C Widgets in het bijzonder, en het is de bedoeling dat we ook zelf widgets gaan bouwen.

Naast circa 25 studenten heeft de Hogeschool van Rotterdam nog extra plaatsen weten los te peuteren voor algemeen geinteresseerden. Hierbij dus een oproep om te komen als dit je interessant lijkt.

Locatie:
Hogeschool Rotterdam,
lokaal MH.11.405
Museumpark 40,
3015 CX ROTTERDAM

Laat even een commentje achter als je van plan bent te komen, dan weten we ongeveer hoeveel externen we kunnen verwachten.

Mocht je een telefoon hebben die W3C Widgets aankan, dan is het verstandig die mee te nemen. Het gaat hier om Nokia S60 telefoons met de Vodafone Widget Manager OF elke telefoon met Opera Mobile 9.51 of hoger geinstalleerd.

In de Vodafone SDK is een developer release van de Widget Manager voor S60 te vinden.

Ik hoop een aantal Fronteers-leden in Rotterdam te kunnen begroeten.

Reacties

1 Vincent Smedinga op 08-10-2009 om 13:39 uur:
Peter-Paul,

Lijkt me erg interessant en komt voor ons op een goed moment. Ik zou er graag bij zijn.

Vincent Smedinga
Liones
2 Cliff Odijk op 09-10-2009 om 14:41 uur:
Beste Paul,

Het lijkt mij een een klasgenoot erg interessant om langs te komen. Wij zijn studenten van de HRO aan de pieter de hoochweg van de opleiding GMT.

Mvg,
Cliff
3 Christine Fürst op 09-10-2009 om 15:59 uur:
Beste Peter-Paul,
De locatie is uitstekend, want ik woon in Rotterdam! Het onderwerp is voor mij ook interessant. Ik wil dus graag delnemer zijn van de workshop.
Tot maandag,
Christine Fürst
Plaats een reactie