Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering 2009

Vrijdag 27 november a.s. houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). De ALV vindt plaats in de sporthal van Badminton Vereniging Almere. We beginnen om 19.30 uur en denken maximaal twee uur nodig te hebben.

De agenda is als volgt:

 1. Welkom en opening door de voorzitter
 2. Toelichting commissies
 3. Ingebrachte beleidsvoorstellen
 4. Besluiten eerdere ALV’s
 5. Begroting 2009
 6. Begroting 2010
 7. Kascommissieverkiezing
 8. Bestuursverkiezing
 9. Rondvraag
 10. Sluiting

De commissievoorzitters zullen een korte toelichting geven op hun gedane werk en hun plannen voor 2010 en staan verder natuurlijk open voor vragen. Ook zullen we eerdere aangenomen voorstellen uit 2007 en 2008 tegen het licht houden. Arjan Eising is herkiesbaar en Matijs Brinkhuis is verkiesbaar voor een positie in het bestuur. Mocht je zelf nog vragen, ideeën of voorstellen hebben, meld ze dan middels het contactformulier. Zie ook de eerdere notulen.

Introductie Matijs Brinkhuis:

Na een jaar of zeven in een business consultant-achtige rol te hebben gewerkt bij achtereenvolgens 's lands grootste openbaar vervoerder en 's lands grootste telecom provider was ik heel erg toe aan wat nieuws. Na een half jaartje heerlijk niksen en nadenken over waar ik dan wel zin in had, ben ik begin 2008 voor mezelf begonnen als webdeveloper. Een behoorlijke carrière switch eigenlijk. Gaandeweg ben ik meer werk aan de voorkant gaan doen en tegenwoordig noem ik mezelf dus Front-end Developer.

Ergens halverwege 2008 hoorde ik voor het eerst van Fronteers en begin 2009 kwam ik Krijn tegen tijdens een netwerk eventje in Amsterdam. We raakten aan de babbel omdat ik blijkbaar de enige was die daar het woord webstandaarden in de mond nam. Vlak daarna ben ik zelf ook lid geworden van Fronteers. De eerste officiële bijeenkomst die ik bijgewoond heb was bij Mirabeau in Eindhoven. Dit was niet alleen nuttig maar ook nog eens enorm gezellig en ik heb er en boel mede Fronteers leren kennen.

Sindsdien ben ik, als ik het niet te druk heb, ook regelmatig te vinden op IRC. Op die manier heb ik vanaf de zijlijn bijvoorbeeld meegekregen wat er allemaal gaande was rond het congres. In eerste instantie gekscherend heb ik aangegeven dat ik hier en daar ook wel de handen uit de mouwen wilde steken als dat nodig was. En toen ppk op een gegeven moment ergens in september aangaf dat er nog steeds een schreeuwend tekort was aan vrijwilligers heb ik besloten me beschikbaar te stellen voor een functie in het bestuur.

Zoals wellicht in de notulen al te lezen is ben ik bij de laatste bestuursvergadering van 6 oktober geweest waarbij ik heb aangegeven me bezig te willen houden met het zoeken van locaties voor onder andere iets van een BarCamp en het vinden van een centrale locatie om bijvoorbeeld cursussen te organiseren. Dat zijn de zaken waarmee ik me als algemeen bestuurslid het komend jaar wil gaan bezighouden. Wie weet komt er zelfs een BarCamp commissie!

Aangemeld

 • Arjan Eising
 • Krijn Hoetmer
 • Matijs Brinkhuis
 • Peter-Paul Koch
 • Sander van Lambalgen
 • Tom Greuter
 • Sander Aarts
 • Jules Ernst
 • Glenn Glerum
 • Rein Groot
 • Wes Oudshoorn
 • Jan van Hellemond
 • Kilian Valkhof
 • Wim van Iersel
 • Tibo Beijen
 • Sander Leer
 • Edwin Martin
 • Wybe Weysters
 • Kor Dwarshuis

Reacties

1 Krijn op 25-11-2009 om 11:12 uur:
Introductie van Matijs toegevoegd aan het bericht.

Tot vrijdag allemaal!
2 Sander Aarts op 26-11-2009 om 20:57 uur:
@Arjan/Matijs: doe een bod ;)
#omkopen
Plaats een reactie