Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

WCAG 2.0 seminar in Den Haag

Op woensdag 16 december zal de Stichting Accessibility in samenwerking met het ISOC en W3C in de Koninklijke Bibliotheek in Den Haag een seminar organiseren over WCAG 2.0.

WCAG 2.0 is eind 2008 geïntroduceerd en zal begin 2010 ook in een officiële Nederlandse vertaling beschikbaar zijn. Wat hebben we aan deze nieuwe standaard? Wat is het verschil met WCAG 1.0 en wat betekent de nieuwe standaard voor de wet– en regelgeving op nationaal en internationaal niveau? Op deze vragen zal een aantal sprekers een antwoord proberen te geven. Daarnaast zal de coördinator van het W3C Web Accessibility Initiative (WAI) uitgebreid ingaan op WCAG 2.0.

Kosten voor het seminar zijn 195 euro exclusief 19% btw. Voor klanten van de Stichting Accessiblity en leden van ISOC en W3C geldt een korting van 50%. Bezoek de site van de Stichting Accessibility voor meer informatie, het programma en om je aan te melden.

Reacties

1 Glenn op 02-12-2009 om 10:36 uur:
op verzoek:

<matijsb> op zich niet raar als er een Fronteer vraagt, eh? Geen korting voor Fronteers?!
2 Robert op 11-12-2009 om 15:36 uur:
Toch jammer dat ik er niet bij kan zijn!
Richard gaat gelukkig wel, dus die mag me bijpraten. :)

Veel plezier daar!
Plaats een reactie