Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Bijeenkomst op 19 mei, in Breda

Op 19 mei zal Fronteers te gast zijn bij E-sites in Breda. Er zal een praatje gehouden worden over de huidige ontwikkelingen op het gebied van CSS en er gaat wat verteld worden over HTML5 Apps.

Het programma is als volgt

  • 18.30 uur: Inloop
  • 19.15 uur: Introductie E-sites door Boye Oomens
  • 19.30 uur: Anne van Kesteren over de huidige ontwikkelingen op het gebied van CSS
  • 20.30 uur: Nikolai Onken over HTML5 apps
  • 21.30 uur: Borrelen

Huidige ontwikkelingen rond CSS

Anne van Kesteren zal iets gaan vertellen over de huidige ontwikkelingen binnen CSS. Denk hierbij aan onder andere transformaties en animaties. Misschien dat hij ook nog een tipje van de sluier kan oplichten over hoe het er tijdens CSS WG meetings aan toe gaat.

HTML5 Apps

Nikolai Onken zal ingaan op HTML5 Apps:
“Developing HTML5 apps for different mobile devices comes with a whole new set of challenges. In this talk I will show you how platform independent mobile apps can be developed and deployed using the different available runtimes etc. for iPhone, Android, Palm, Blackberry, Nokia and Windows Mobile. You will see what the hurdles are and what is possible and realistic today. Cross platform development is not a myth anymore — you will get insight on how to get started yourself.”

Locatie

E-sites is gevestigd aan de Reduitlaan 33, 4814 DC te Breda. Een routebeschrijving is te vinden op de website van E-sites.

Zoals altijd is deze bijeenkomst gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden, maar is het wenselijk dat je je even opgeeft, zodat de organisatie weet hoeveel personen er komen. Opgave kan door het aanmeldformulier in te vullen.

Plaats een reactie