Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Meld je aan voor de Algemene Ledenvergadering 2010

Woensdag 24 november a.s. houden we onze jaarlijkse algemene ledenvergadering (ALV). De ALV vindt plaats in de Haasse/Vestdijkzaal van de Openbare Bilbliotheek Amsterdam (Oosterdokskade 143, 1011 DL). De OBA is uitstekend per openbaar vervoer bereikbaar, de bibliotheek bevindt zich op loopafstand van Amsterdam Centraal Station (je kunt ook tram 26 pakken, de IJtram). We beginnen om 19.00 uur en denken maximaal twee uur nodig te hebben.

De agenda is als volgt:

 1. Welkom en opening door de voorzitter
 2. Toelichting commissies
 3. Terugblik 2010
 4. Ingebrachte beleidsvoorstellen
 5. Besluiten eerdere ALV’s
 6. Begroting
 7. Kascommissieverkiezing
 8. Bestuursverkiezing
 9. Rondvraag
 10. Sluiting

De commissievoorzitters (of hun vervangers) geven een korte toelichting op het gedane werk in het afgelopen jaar en ontvouwen hun toekomstplannen voor 2011. Natuurlijk staan zij ook open voor vragen. Verder treedt (in lijn met de statuten) bestuurslid Tom Greuter af en stelt hij zich herkiesbaar.

Het bestuur nodigt alle leden nadrukkelijk uit om vragen, ideeën of voorstellen in te dienen. De vereniging is van iedereen, en de koers bepalen we met zijn allen. Alles wat je kwijt wilt kun je melden via het contactformulier. Duik eens in de notulen voor inspiratie.

Meld je zo gauw mogelijk aan voor de ALV middels onderstaand formulier, zodat wij ons enigzins een beeld kunnen vormen van de verwachte toeloop. Je komst is niet voor niks. Ten eerste bepaal je mede de koers van Fronteers in 2011, ten tweede scoor je die exclusieve Fronteersgadget die niemand anders heeft (onder voorbehoud). Samen reizen met iemand? Neem even contact op met de ledenadministratie en we koppelen jullie aan elkaar.

Aanmeldingen

 1. Tom Greuter (Amsterdam, bakfiets)
 2. Vasilis van Gemert (Amsterdam, fiets)
 3. Peter Beverloo (Amsterdam, ov)
 4. Sander Aarts (Tilburg, unknown)
 5. Hidde de Vries (Utrecht, ov)
 6. Rein Groot (Amsterdam, fiets)
 7. Kor Dwarshuis (Amsterdam, fiets)
 8. Sander van Lambalgen (Den Haag, ov)
 9. Peter-Paul Koch (Amsterdam, fiets)
 10. Glenn Glerum (Groningen, ov)
 11. Thijs Reijgersberg (Haarlem, ov)
 12. Wim van Iersel (Tilburg, ov)
 13. Edwin Martin (Hilversum, ov)
 14. Luc De Brouwer (Venlo, unknown)
 15. Mallory (Sliedrecht, ov?) Wil graag meerijden met iemand uit de omgeving Dordrecht/Breda.
 16. Justin Halsall (Amsterdam, fiets)
 17. Krijn Hoetmer (Almere, ov)
 18. Talbert Boef (Amsterdam, fiets)
 19. Arjan Eising (Beilen, ov)
 20. Matijs Brinkhuis (Utrecht, ov)
 21. Elmer Bulthuis (Haarlem/Den Haag, ov)
 22. En nog 1 persoon
Plaats een reactie