Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Bijeenkomst op 31 maart in Hasselt

Op donderdag 31 maart 2011 is Fronteers te gast bij de Provinciale Hogeschool Limburg in Hasselt (jawel, in België!). Er worden twee presentaties voorzien. Eerst komt Jochen Vandendriessche praten over het gebruik van Git in z’n workflow als front-end-ontwikkelaar; vervolgens zal Jan “Bietekwiet” Moesen wat vertellen over automatisering van de browser met user scripts en bookmarklets en automatisering van ontwikkeling via de terminal.

Het programma is als volgt:

  • 18:00 ontvangst met broodjes en een drankje
  • 19:00 Jochen Vandendriessche over Git voor fronteers
  • 20:00 Jan Moesen over het gebrek aan automatisering
  • 21:00 naborrelen

Routebeschrijving

De Provinciale Hogeschool Limburg is gevestigd aan de Elfde Liniestraat 23a, 3500 Hasselt. Er is een plannetje beschikbaar op de detailpagina van deze bijeenkomst.

Kom jij ook?

Zoals altijd is deze bijeenkomst gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Er is echter beperkt plaats, voor circa 55 mannen en vrouwen. Geef je daarom op via het aanmeldformulier. Vol is vol!

Plaats een reactie