Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Goed nieuws (voor vroege vogels)

  • Vasilis van Gemert
  • 30 mei 2011

De 100 early bird kaartjes voor niet-leden zijn verkocht. Omdat dat veel sneller ging dan gedacht hebben we besloten om er nog 50 vrij te geven. We nemen aan dat deze kaartjes in een mum van tijd uitverkocht zullen zijn, wees er dus snel bij, de prijzen gaan hierna direct omhoog! Fronteers-leden krijgen overigens tot 30 juni korting. Word je hier al blij van? Of nog niet helemaal? Er is meer.

Onze lijst met sprekers – die we al indrukwekkend vonden – is uitgebreid met de volgende topsprekers: de koningin van de de nieuwe revolutie Divya Manian, de koning van fool proof JavaScript Jake Archibald, de Graaf van Nordic Walking Robert Nyman, de koning van toekomstige CSS Stephen Hay en als kers op de cake ook nog eens de koning van jQuery en aanstaande keizer van web educatie John Resig!

Reacties

1 Paul van Buuren op 30-05-2011 om 13:27 uur:
"Graaf van Nordic Walking"? Dat congres wordt echt dikke pret.
Plaats een reactie