Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Uxebu geeft een workshop over HTML5, CSS3, JavaScript en Web Apps

Uxebu wil graag haar kennis met jou delen! Wil je graag (mobiele) apps bouwen? HTML5, Chrome Web Store, WebOS, etc? Dan is nu je kans! Op 11-12 juli geeft Uxebu een workshop in Amsterdam om je kennis op te schroeven. Uxebu zal een workshop van hoog niveau neerzetten en je de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Ze zullen je alles leren over JavaScript en het schrijven van mobiele apps en je laten zien wat de browser tegenwoordig allemaal kan.

Deze workshop wordt gegeven door het bedrijf met hackers die aan open source projecten hebben bijgedragen als Gordon, TouchScroll, EmbedJS, StorageJS en vele andere.

Inhoud

De workshop zal twee dagen duren. In de ochtenden wordt er intensief gewerkt aan de JavaScript kennis. In de middagen brengen ze deze kennis in de praktijk door de verschillende onderdelen van HTML5 te gebruiken en daadwerkelijk apps te bouwen.

De kennissessies in de ochtenden zullen proberen alle onderdelen van JavaScript aan bod te laten komen. Van simpele dingen als hoe variabele werken tot complexe dingen als closures, prototype en contexten. Tijdens de sessie worden er onderdelen van de taal uitgelegd, gevolgd door opdrachten die kijken of de kennis opgenomen is.

's Middags worden er een of meerdere apps gebouwd met behulp van de verschillende onderdelen van HTML5. We bekijken de API's en gaan zien wat we tegenwoordig allemaal kunnen op de browser en op mobiele apparaten.

Let op dat deze workshop je niet gaat leren hoe je jQuery moet gebruiken of hoe je moet werken zonder jQuery. Uxebu richt zich vooral op het overbrengen van hun kennis over JavaScript, mobile en HTML5.

Meer info op: http://uxebu.com/html5-workshop

Reacties

1 Mark Lindhout op 29-06-2011 om 22:58 uur:
Sodemieters, 999,- euro!

Nu begrijp ik de waarde van zulke workshops, maar dit is wel een beetje duur.
2 raoul guillermo op 30-06-2011 om 01:22 uur:
Hahaha hoeveel?! 999E voor een gewone ticket... Ik wil ook heel graag komen. Maar dit is mij iets te duur.
3 Sander v. L. op 02-07-2011 om 06:07 uur:
Voor een 2-daagse workshop is 999 euro nog best redelijk - misschien wat veel voor een freelancer, maar de meeste grote bedrijven zullen totaal geen moeite hebben het te betalen. Ter vergelijking, de workshops bij het Fronteers congres kosten 350 euro voor 1 dag, en daar wordt (aan de Fronteers kant) geen winst mee behaald.
Plaats een reactie