Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Bijeenkomst op 25 augustus, in Amsterdam

Op donderdag 25 augustus is Fronteers welkom bij Travelgroep in Amsterdam. Reinier Linthorst Homan vertelt over zoekmachineoptimalisatie, en Ruslan Matveev zal een Engelstalig praatje houden over het door hem gebouwde jPath.

Het programma is als volgt:

  • 18.30 inloop
  • 19.30 Reinier over zoekmachine optimalisatie
  • 20.30 korte pauze
  • 20.45 Ruslan over jPath
  • 21.45 borrelen

Zoekmachineoptimalisatie

Google is een machtige speler op het internet. Met diverse technieken probeert het boven Facebook en Bing te blijven. Toch zijn resultaten die de zoekmachine teruggeeft gedateerd. Reinier, oprichter van Travelgroep, vertelt hoe Google de komende tijd de baas blijft.

Building native cross - platform applications with JavaScript and jPath.

[Talk in English] jPath is a platform for developing cross - platform native applications using JavaScript and HTML that is based on WebKit and jQuery and allows you to develop native applications that runs under Windows, MacOSX and Linux using HTML, JavaScript and CSS.

Bereikbaarheid en opgave

Het is nog enigszins onduidelijk waar de bijeenkomst plaats gaat vinden, omdat Travelgroep gaat verhuizen. Momenteel is het gevestigd aan de Keizersgracht 630, 1017 ER Amsterdam. Mocht de lokatie gewijzigd zijn, dan zal dat op deze pagina aangekondigd worden. Update: de bijeenkomst vindt plaats bij Springest, gevestigd aan Rokin 75, 1012 KL Amsterdam op de zesde verdieping.

Zoals gebruikelijk is de bijeenkomst gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Wel is het gewenst dat je jezelf opgeeft via het formulier op de aanmeldpagina.

Reacties

1 Kurt op 06-08-2011 om 21:08 uur:
Een tijd geleden hoorde ik dat facebook ook een zoekmachine zou willen opstarten.
Is daar al een beta versie van beschikbaar?
Toch vrees ik dat facebook en bing nooit kunnen concurreren tegen het machtige google op gebied van zoekmachines, net als google met google+ volgens mij niet gaat kunnen winnen tegen facebook als het gaat over social media.
Plaats een reactie