Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Nu online: de Fronteers webshop

De webshop van Fronteers is vorige week online gegaan, met onder andere Fronteers-branded t-shirts, laptophoezen en—must-have voor de echte webstandaardenliefhebbers—een Blue Beanie.

De shop wordt gehost en gerund door Spreadshirt: zij drukken en distribueren de producten. Voor vragen over producten en levering kun je dus terecht bij hun klantenservice.

Niet genoeg keuze? Ideeën voor nieuwe ontwerpen of teksten zijn altijd welkom, en kunnen worden gestuurd naar marketing@fronteers.nl. Ook verzoekjes voor andere producten zijn welkom op dit adres en zullen door de marketingcommissie serieus worden overwogen. Het is de bedoeling dat we in de toekomst nieuwe Fronteers-producten aan de shop blijven toevoegen.

Voor alle producten willen we regelmatig nieuwe ontwerpen blijven toevoegen, en daarmee zullen de oude ontwerpen weer verdwijnen. Wacht dus niet te lang en bestel snel.

Update: Enkele leden hebben hun shirts binnen. Als je die van jou ook al hebt ontvangen, tweet dan naar @fronteers of plaats een reactie.

Reacties

1 Roy Tomeij op 22-08-2011 om 08:25 uur:
http://fronteers.spreadshirt/, is dat een nieuwe TLD? :P
2 Krijn op 22-08-2011 om 08:39 uur:
Fixed! :)
3 Kurt op 25-08-2011 om 13:54 uur:
Echt heel trendy. Hopelijk komen er in de toekomst ook laptoptassen van 17 inch. Waarschijnlijk als er nieuwe Fronteers-producten worden toegevoegd aan de webshop.
4 Krijn op 25-08-2011 om 14:22 uur:
Hidde: met de vorige reageerder misschien ook even een dealtje maken voor andere branded producten?
Plaats een reactie