Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Bijeenkomsten: 8 februari in Leiden en 15 februari in Rotterdam

De tweede en derde woensdagen van februari staan ingepland voor twee Fronteersbijeenkomsten. Op 8 februari zijn we te gast bij TransIP in Leiden, en een week later opent Mirabeau Rotterdam de deuren voor een bijeenkomst.

Bijeenkomst bij TransIP in Leiden op 8 februari

Johan Schuyt geeft een presentatie over de Google Closure Compiler, en Peter Nederlof duikt de diepte in over CSS Transities en Transformaties in combinatie met JavaScript. Meer informatie en opgave op de bijeenkomstpagina.

Bijeenkomst bij Mirabeau in Rotterdam op 15 februari

Johan Ronsse, die op zijn verjaardag speciaal voor ons uit Belgie af komt reizen, geeft een presentatie over interface design. Paul Martens, front-end developer bij Mirabeau, vertelt over spriting en workflow. Meer informatie en opgave op de bijeenkomstpagina.

Opgave

Zoals gebruikelijk zijn al deze bijeenkomsten gratis bij te wonen door zowel leden als niet-leden. Wel is gewenst dat je jezelf opgeeft via de formulieren op de bijeenkomstpagina's.

Plaats een reactie