Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Bijeenkomst op 6 maart in Zaventem

Op dinsdag 6 maart is Fronteers te gast bij Microsoft in Zaventem. Er worden twee presentaties voorzien. Eerst komt Stijn Janssen praten over front-end style guides; vervolgens zal Joris Hens wat vertellen over de lessen die hij leerde uit het runnen van SolidShops.com, een applicatie voor webdesigners die webwinkels bouwen voor hun klanten.

Het programma is als volgt:

  • 18:00 ontvangst met een drankje
  • 19:00 Stijn Janssen over front-end style guides
  • 20:00 Joris Hens over het runnen en bouwen van een geavanceerde web app
  • 21:00 naborrelen

Routebeschrijving

Microsoft is gevestigd aan de Leonardo Da Vincilaan 3 te 1935 Zaventem. Er is een plannetje beschikbaar op de detailpagina van deze bijeenkomst.

Kom jij ook?

Zoals altijd is deze bijeenkomst gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Er is echter beperkt plaats, voor circa 50 mannen en vrouwen. Geef je daarom op via het aanmeldformulier. Vol is vol!

Plaats een reactie