Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Bijeenkomst op 14 juni met internationale sprekers bij LBi Netherlands

Fronteers bestaat 5 jaar. Ter ere van dit eerste lustrumjaar, organiseren we een grote bijeenkomst met twee internationale sprekers. Deze bijeenkomst wordt gehouden op 14 juni 2012 vanaf 15:00 uur bij LBi Netherlands in Amsterdam. De bijeenkomst is voor iedereen, dus ook niet leden, en is gratis!

De middag start met een presentatie door Bruce Lawson. Om 17:00 uur zal er een hapje gegeten worden en 's avonds zal Rachel Andrew een inspirerende presentatie geven. Daarna is er tijd voor een borrel.

Programma

 • 15:00 Inloop
 • 15:30 Welkomswoordje
 • 15:35 Presentatie Bruce Lawson
 • 17:00 Dinner
 • 18:00 Presentatie Rachel Andrew
 • 19:30 Borrelen

Bruce Lawson

Bruce Lawson evangelises Open Web Standards for Opera. He’s been active in Web Standards since 2002, working with the Web Standards Project, the W3C Mobile Best Practices Working Group and developer education. He co–authored Introducing HTML5, the first full–length book on the subject. He blogs at brucelawson.co.uk. You can follow him at @brucel.

Rachel Andrew

Rachel Andrew is a front and back-end web developer, author and speaker. Her books include the bestselling CSS Anthology for Sitepoint and she is a regular contributor to a number of publications both on and offline. She writes about business and technology on her own site at rachelandrew.co.uk. In addition to offering consultancy services through the company she founded in 2001 – edgeofmyseat.com – Rachel is also one of the developers of the content management system, Perch.

Locatie

LBi Netherlands is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. We raden je aan om met het openbaar vervoer te komen. Er zijn geen parkeerplaatsen beschikbaar op het terrein van LBi. Als je met de auto komt, raden we je aan om te parkeren bij Transferium Amsterdam Arena, en met de metro naar LBi te reizen. Vanaf Transferium Amsterdam Arena is het ongeveer 5 à 10 minuten met de metro.

Met het openbaar vervoer:

 • Neem de trein naar station Duivendrecht, Amsterdam Amstel of Bijlmer Arena.
 • Neem dan de metro naar Spaklerweg.
 • Neem de uitgang Wenckebachweg en loop rechtdoor langs het fietspad.
 • Ga aan het eind van het pad rechts, de Wenckebachweg op.
 • Na ongeveer 10 minuten lopen zie je LBi recht voor je.

Aanmelden

Zoals gebruikelijk is de bijeenkomst gratis bij te wonen door zowel leden als niet-leden. Wel is gewenst dat je jezelf opgeeft via het formulier op de bijeenkomstpagina. Er is plek voor maximaal 150 deelnemers; dus: die het eerst komt, het eerst maalt. De bijeenkomst is gratis en is voor iedereen, dus ook niet leden.

Wanneer je toch niet kunt komen, verzoeken wij je af te melden via e-mail, zodat er weer plek is voor iemand anders.

Plaats een reactie