Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Bijeenkomst op 21 mei bij KaHo St-Lieven

Op maandag 21 mei 2012 is Fronteers te gast bij de opleiding Professionele Bachelor ICT (KaHo St-Lieven) te Gent. Er worden twee presentaties voorzien. Bram(us) Van Damme zal het hebben over RESTful APIs (met zijdelings Ajax, jQuery, JSON/JSONP, CORS en URL design). De heren van Pixel Lab, die samen met Zeptolab de HTML5-versie van Cut The Rope hebben gebouwd, hebben ook vast iets interessants te vertellen — in het Engels, weliswaar.

Het programma is als volgt:

  • 18:00 ontvangst met een drankje, gesponsord door Fronteers
  • 19:00 Pixel Lab over Recreating “Cut the Rope” in HTML5
  • 20:00 Bramus Van Damme over RESTful APIs
  • 21:00 naborrelen

Routebeschrijving

Dit evenement vindt plaats in het J-blok van de Technologiecampus van KaHo St-Lieven te Gent. De campus heeft als adres Gebroeders De Smetstraat 1, maar het juiste lokaal bevindt zich eerder ter hoogte van de Guldenvliesstraat 14 te Gent. Er is een plannetje beschikbaar op de detailpagina van deze bijeenkomst.

Kom jij ook?

Zoals altijd is deze bijeenkomst gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Er is echter beperkt plaats, voor circa 70 mannen en vrouwen. Geef je daarom op via het aanmeldformulier. Vol is vol!

Reacties

1 Mathias op 05-05-2012 om 11:52 uur:
Al 50 aanwezigen! KaHo St-Lieven heeft 20 extra plaatsen vrijgemaakt; je kan dus nog steeds inschrijven.
2 Krijn op 05-05-2012 om 11:54 uur:
Alweer een succesvolle bijeenkomst! ;)
3 Shamier Coffie op 11-05-2012 om 15:11 uur:
hmm interessant misschien is maxdoro ook aanwezig!
Plaats een reactie