Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Bijeenkomsten op 17 en 24 oktober

Naast het congres staan er in oktober ook twee bijeenkomsten ingepland. De eerste is op woensdag 17 oktober bij Competa in Rijswijk. Een week later, op woensdag 24 oktober, doen we Hilversum aan bij Lajos.

Competa - 17 oktober 2012

Dan Entous gaat een responsive design showcase toelichten, en kijkt welke technieken en aanpakken ze hebben gebruikt in dat traject. Er is nog geen tweede spreker.

Lees meer over deze bijeenkomst bij Competa

Lajos - 24 oktober 2012

Edwin Martin neemt ons mee de diepte in op het gebied van jQuery's deferred en promise objecten en methoden. Daniël Vermeer vertelt over back-end security en wat daarvoor belangrijk is voor front-end developers.

Lees meer over deze bijeenkomst bij Lajos

Zoals gebruikelijk zijn beide bijeenkomsten gratis toegankelijk voor zowel leden als niet-leden. Wel is gewenst dat je doorgeeft dat je aanwezig zult zijn via de formulieren op de hierboven gelinkte pagina's.

Plaats een reactie