Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Jurgen Vansteelant

Deze week bereikte ons het treurige nieuws dat Jurgen Vansteelant op zaterdag 8 september is overleden als gevolg van een verkeersongeluk.

Jurgen was docent aan de opleiding Devine — Digital Design and Media aan de Hogeschool West-Vlaanderen en vanuit die functie sinds het voorjaar van 2011 ook lid van de onderwijscommissie van Fronteers.

Fronteers wenst de ouders, familie en vrienden van Jurgen heel veel sterkte met dit grote verlies.

Reacties

1 ppk op 17-09-2012 om 21:15 uur:
In 2010 nodigde Jurgen me uit naar Kortrijk te komen voor een gastcollege over het mobiele web. Voor en na het college sprak ik met Jurgen en zijn collega's, en het viel me op hoeveel enthousiasme er was voor ons vakgebied.

Nadien ontmoette ik Jurgen twee keer op het Fronteers-congres, en we wisselden af en toe mails uit. Er was een vaag plan om nog eens iets te doen aan opleidingen voor het mobiele web, een onderwerp dat ons beide na aan het hart lag.

Misschien komt die opleiding er ooit nog, maar helaas zal ik daar nooit kunnen samenwerken met Jurgen. Zijn dood is een gemis voor ons vakgebied.
2 Hein Kuenen op 18-09-2012 om 09:32 uur:
Altijd erg slecht nieuws. Sterkte aan alle betrokkenen.
Plaats een reactie