Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Met 100 euro korting naar BubbleConf

Op 12 oktober 2012 vindt in Tuschinski BubbleConf 2012 plaats. Op het programma staan sprekers als Facebook’s Philip Su, ontwikkelaar Zed Shaw en ontwerper Juanma Teixido. Leden van Fronteers krijgen 100 euro korting op dit congres.

Sprekers en bezoekers uit de wereld van tech, design, UX en business komen bij elkaar voor een dag vol mogelijkheden om je te laten verrassen, nieuwe mensen te ontmoeten, zinvolle zaken te leren die je helpen succesvol te zijn met je start-up of onderneming en ongewone verhalen te horen van topspelers uit jouw veld.

Om gebruik te maken van de korting, kun je contact opnemen met de ledenadministratie. De korting geldt, zoals gebruikelijk, alleen voor leden die bij aankondiging van deze actie al lid waren.

Plaats een reactie