Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Met 50% korting naar BlackBerry DevCon

Net zoals vorig jaar komt BlackBerry DevCon op 5 en 6 februari naar Amsterdam, en opnieuw kunnen we Fronteers-leden een korting van 50% aanbieden.

Vorig jaar werd er veel aandacht aan het web besteed, en was het congres over het geheel genomen verrassend goed. Ook kregen alle deelnemers een BlackBerry PlayBook. Dit jaar gaat de aandacht natuurlijk vooral uit naar BlackBerry 10, dat een week voor het congres gelanceerd wordt. Of alle deelnemers een BB10 device krijgen, is onduidelijk, maar er zal weer behoorlijk wat aandacht zijn voor het maken van web apps voor BB10.

Wil je gebruik maken van de 50% korting en ben je Fronteers-lid, dan kun je een kortingscode opvragen middels een mailtje naar ledenadministratie@fronteers.nl.

Plaats een reactie