Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

100 euro korting voor GOTO Conference Amsterdam

Op 18 t/m 20 juni is een algemeen softwarecongres, de GOTO Conference Amsterdam in de Beurs van Berlage. Leden van Fronteers krijgen 100 euro op deze congres.

GOTO Conference is algemeen softwarecongres waarop de organisatoren vonden dat front-end niet mocht ontbreken. Buiten de Frontend praatjes zijn er ook sessies over agile programming, back-end, big data, search, architecture en meer. Op 20 juni vinden er ook diverse workshops plaats. Voor meer infomatie zie Tracks at GOTO Amsterdam2013.

Wil je gebruik maken van de 100 euro korting en ben je Fronteers-lid, dan kun je een kortingscode opvragen middels een mailtje naar ledenadministratie@fronteers.nl. Let op: Om de zoveel tijd neemt de prijs toe, dus de eerder je je inschrijft voor het event, de meer geld je bespaart. Let op de earlybird loopt nu 15 feb af en dan gaat de nieuwe earlybird prijs in.

Plaats een reactie