Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Met korting naar Dutch Mobile Conference

Vorig jaar kende de Dutch Mobile Conference haar debuut, met verschillende onderwerpen die laten zien hoe moderne web technologieën ingezet kunnen worden op de verschillende mobiele platformen die de wereld rijk is. In 2013 wordt de tweede editie georganiseerd, ditmaal zal het evenement van 6 t/m 8 juni plaatsvinden in de Amsterdam RAI. Speciaal voor Fronteers is er een kortingscode die recht geeft op 10% korting op het ticket na de early bird periode.

De Dutch Mobile Conference 2013 zal vele onderwerpen in de schijnwerpers zetten, dit begint op 6 juni waarop tutorials worden gegeven over onderwerpen als jQuery Mobile, Titanium, IndexedDB, Sencha Touch 2 en CSS3 voor mobile devices. Op 7 en 8 juni worden er reguliere talks gegeven die ieder drie kwartier duren, tijdens deze reguliere talks komen onderwerpen als debugging, AngularJS, responsive design, websockets en vele anderen aan bod. Als je het volledige aanbod wilt bekijken kun je een blik werpen op het schedule via http://www.mobileconference.nl/schedule

Naast de conferentie zijn er ook een hoop activiteiten rondom het evenement, zo is er de social in de Escape Lounge, een Hackathon en voor degenen die zelf eens willen proeven hoe het voelt om op het podium te staan is er een ware unconference. Daarnaast geeft het ticket van de Dutch Mobile Conference ook toegang tot de Dutch PHP Conference die tegelijkertijd gehouden wordt.

De early bird loopt tot en met 28 april en geeft 15% korting op de normale ticket prijs. Om na de early bird periode gebruik te maken van de 10% kortingscode vul je bij het aankopen van je tickets de code FRONTEERSDMC13 in.

Plaats een reactie