Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Start kaartverkoop Fronteers 2014

  • Flurin Egger
  • 8 april 2014

Het is weer zover. De kaarten voor Fronteers 2014 gaan bijna in de verkoop. Het congres wordt dit jaar gehouden op 9 en 10 oktober in Amsterdam. Net als voorgaande jaren wordt het in ieder geval weer een mooie mix van hoge kwaliteit content op het gebied van front-end development en aanverwante zaken. Op dit moment hebben we al toezeggingen van een paar goede sprekers met geweldige content. Welke dat zijn dat verklappen we pas nadat de early bird kaarten verkocht zijn. Onderwerpen die in ieder geval aan bod zullen komen zijn: het customizen van Javascript en de tools er om heen, responsive layout en schaalbare HTML & CSS.

Kaarten voor Fronteers 2014 zijn vanaf 25 april verkrijgbaar rond 12:00 Nederlandse tijd in onze ticketshop. Er zijn in totaal 150 early bird kaarten (100 voor leden, 50 voor niet-leden) en daarvoor geldt op == op. Wees er dus snel bij.

We verwachten dat alle niet-leden early bird kaarten binnen een paar uur zullen uitverkopen, waarna normale niet-leden kaarten beschikbaar zullen worden gemaakt. De hoeveelheid ledenkaarten zou voldoende moeten zijn voor een ruime week aan verkoop, hoewel we dat natuurlijk niet kunnen garanderen.

Wie op het moment van deze aankondiging (vóór 08-04-2014) Fronteerslid is, kan als vanouds zijn of haar kaartje met korting kopen. Direct na de start van de kaartverkoop (25 april, 12:00) zal de Fronteers-nieuwsbrief worden verstuurd, met daarin de spelregels voor ledenkaarten en een specifieke link voor de aankoop daarvan. Heb je aan het eind van die dag nog niets ontvangen? Controleer dan je spam folder. Als je daar ook niets vindt, mail ons dan.

Aangepaste voorwaarden

Belangrijk te noemen is dat het vanaf dit jaar niet meer mogelijk is om kaarten op factuur te kopen. Mocht dit problemen opleveren voor mensen die willen komen, dan horen we dat graag. Betaling is dus alleen direct mogelijk, via iDeal of creditcard. Zie voor meer informatie ook onze voorwaarden.

Mocht je de vorige jaren niet geweest zijn of wil je gewoon nog eens nagenieten van de gegeven talks kijk dan eens naar de video's van 2013 en 2012.

Reacties

1 Krijn op 08-04-2014 om 16:56 uur:
“Belangrijk te noemen is dat het vanaf dit jaar niet meer mogelijk is om kaarten op factuur te kopen.”

Waarom is hier eigenlijk voor gekozen door de nieuwe commissie? In de voorwaarden vind ik die beloofde meer informatie niet terug..
2 Charis op 08-04-2014 om 19:02 uur:
Deze keuze is zorgvuldig genomen om een aantal redenen; Het bespaart het secretariaat tijd om de betalingen te controleren en wanbetalers na te mailen.
Daarnaast is het bij het verkopen van kaarten op factuur niet altijd duidelijk of iemand al in bezit is van een kaart, met gevolgen van dien; zoals het terugnemen van kaarten of de onduidelijkheid als iemand niet kan komen.

In de voorwaarden worden de betaalmethoden genoemd.
3 Peter op 09-04-2014 om 13:56 uur:
Het tweede argument begrijp ik niet. Het lijkt erop dat het met name vanuit organisatorisch oogpunt wenselijk is om orders op factuur te weigeren? Volkomen terecht dat jullie in die context naar verbeteringen zoeken, maar ik vind het jammer dat het bestelgemak voor bezoekers er onder lijdt. Voor een werkgever die voor meerdere (of veel) medewerkers kaarten aanschaft (soms op verschillende momenten) is het bestelproces nu omslachtiger geworden.
4 Hidde op 09-04-2014 om 19:30 uur:
Wanbetalers zijn vervelend, maar kan een kaartje niet automatisch vervallen na niet betalen van facturen? En het kaartje pas na betaling toesturen (met melding ‘dit kaartje is pas actief na betaling en vervalt over 2 maanden’)? Op die manier hebben de keurigo-op-tijd-betalers er geen last van. Dat in combinatie met factuurbetalingen accepteren tot uiterlijk x maanden voor het congres zou het probleem ook oplossen, zonder deze veelgebruikte betaaloptie te laten vervallen.
5 P. Willemsen op 23-04-2014 om 14:48 uur:
Wat zijn de prijzen van de kaarten dit jaar?
6 Sander v. L. op 23-04-2014 om 15:14 uur:
De ticket pagina met antwoorden is net gepubliceerd
7 Hans Kuijpers op 25-04-2014 om 12:09 uur:
wow! net te laat... ik was aan het invullen, klik op bestellen en bam... uitverkocht.
8 Sander v. L. op 26-04-2014 om 01:25 uur:
Ja, we waren duidelijk niet optimistisch genoeg over hoe gewild ons congres ondertussen is. I.p.v. "binnen een paar uur" waren niet-leden early bird kaarten al na 7 minuten uitverkocht, en leden early bird kaarten waren na net iets meer dan 2 uur uitverkocht i.p.v. na "een ruime week".

Enkele minuten later zijn de normale kaarten in de verkoop gegaan, dus die kan je nu wel kopen; hoewel ook de verkoop daarvan hard gaat...
9 Geert op 14-05-2014 om 11:43 uur:
Is er toevallig nog iemand die een ticket over / te koop heeft?
Plaats een reactie