Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Nieuwjaarsreceptie ISOC

De datum voor nieuwjaarsborrel, georganiseerd door de overkoepelende organisatie voor internetinstanties, Internet Society Nederland, is bekend: donderdag 8 januari 2015 in de Tolhuistuin in Amsterdam. Je kunt je nu aanmelden. You’re Invited to the 2015 Internet New Year's Event In Amsterdam!

Op de nieuwjaarsreceptie van ISOC Nederland ontmoet je meer dan dertig nationale en internationale spelers uit de internetwereld. Van e-infrastructuur tot .nl, van digitale burgerrechten tot en met digitale certificaten, van toegankelijkheid voor blinden tot hosting providers - iedereen doet mee. En natuurlijk is vakvereniging Fronteers één van die spelers.
Er zijn hapjes, drankjes, lightning talks en netwerkmogelijkheden. De startijd, het programma en alle details vind je op de website van ISOC.

Locatie

De borrel wordt gehouden bij De Tolhuistuin, Buiksloterweg 5c, 1031 CC Amsterdam.

Aanmelden bij ISOC

Aanmelden kan gratis op de website van ISOC.
Aanmelden kan niet via de website van Fronteers. Laat Fronteersleden wél weten dat je komt, reageer hieronder en/of tweet met hashtag #fronteers.

Bijdragen of kennis delen?

Wil je spreken, dan kun je een voorstel voor een lightning talk van maximaal 10 minuten mailen aan ny2015pc@ripe.net. Doe dat vóór 15 december 2014.
Als je een voorstel voor een lightning talk inschiet, zeg er even bij dat je dat namens Fronteers doet.

Vragen?

Neem contact op met de Activiteitencommissie.

Plaats een reactie