Fronteers — vakvereniging voor front-end developers

Fronteers-korting op CSS Day

Op 12 juni 2015 wordt in Amsterdam voor de derde keer CSS Day georganiseerd, een congres over geavanceerde CSS. Fronteers-leden kunnen er dit jaar wederom met 25 euro korting naartoe.

CSS Day vindt plaats in het Compagnietheater in Amsterdam. Dit jaar spreken onder andere John Daggett, Roy Tomeij en Zoe Mickley Gillenwater. Een ticket is inclusief koffie, thee, lunch en een borrel achteraf.

Voor onze leden hebben we 15 kortingscodes ontvangen. Fronteers-leden die lid waren voor 11 maart kunnen hiermee 25 euro korting op hun ticket krijgen. Om hier gebruik van te maken, neem je contact op met de ledenadministratie.

Reacties

1 Johan op 15-03-2015 om 17:28 uur:
Ik heb mij enige tijd geleden al aangemeld, want voor je weet is htet uitverkocht. Ik heb CSS day de vorige twee keren ook bezocht en had de datum voor dit jaar al in de kalender staan en het ticket betaald. Hoe kan ik nu de korting nog krijgen?
mvg
Johan
Plaats een reactie